Tintoreto
Intermediate
Ko ce graditi autobusku stanicu?
brdjanin":1fjfjq3v je napisao(la):Opet na B92 o tome da je pukao Prokop.
Izgleda da je kuvajtski kredit stvarno stao a gradska vlast se pravi kao da je sve ok.
I sad će svi da čekaju. Šta?
Не знам ко ти је т рекао али тај ГУП ти је скоро у потпуности пресликани стари ГУП из 2003. године а тај план је чак и страна струка описала једном речју - ретроградан.belka":p1oyi2q3 je napisao(la):Arhitekte na forumu, svi koliko vas ima, molim vas da mi objasnite, posle prvih izjava za medije novog gradskog arhitekte, izvesnog Folića, kako ne vrištite postavljajući pitanje: kako je moguće da je kompletno urađen nacrt Plana generalne regulacije za teritoriju svih 10 centralnih beogradskih opština, da je prošao sve procedure, primedbe građana, i da upakovan stoji spreman za usvajanje od decembra 2012. godine i da ga niko ni ne pominje, ni reč, ni slovo, bilo šta, a radi se o pravoj urbanističkoj revoluciji u Beogradu i najpozitivnijoj stvari koja bi nas zadesila u ovoj poplavi sivila, bede i sramote?
belka":16h3jaxo je napisao(la):molim vas da mi objasnite, posle prvih izjava za medije novog gradskog arhitekte, izvesnog Folića, kako ne vrištite postavljajući pitanje: kako je moguće da je kompletno urađen nacrt Plana generalne regulacije za teritoriju svih 10 centralnih beogradskih opština,
А јел?? Који му је ник? Можеш и преко приватне поруке да ми одговориш? Чисто да знам ко је одговоран за моје скоро хапшење јер сам извршио удар на државу.spatiotecte":2rtgo1hm je napisao(la):Najbolje bi bilo pitati direktno gradskog arhitektu Beograda, on je clan na ovom forumu pa da nam direktno objasni.
Delija":1zrxefxc je napisao(la):А јел?? Који му је ник? Можеш и преко приватне поруке да ми одговориш? Чисто да знам ко је одговоран за моје скоро хапшење јер сам извршио удар на државу.spatiotecte":1zrxefxc je napisao(la):Najbolje bi bilo pitati direktno gradskog arhitektu Beograda, on je clan na ovom forumu pa da nam direktno objasni.
Delija":24uefd4t je napisao(la):Мастер план не трeба да прати тренутно стање на датим парцелама ако је цела његова сврха да га из корена промени. Поента мастер плана је управо да буде оно што и сам термин означава - кровни план одређеног дела града који ће се реализовати током деценија. Фазе у реализацији се подразумевају а чишћење терена нема нити сме да има било каквог утицаја на квалитет мастер плана.
Delija":24uefd4t je napisao(la):Баш ме брига ко је други, трећи или десети и што су домаћим пацовима дали мрвице ако је изабрано најбоље победничко решење. За ралику од наводног београда пројекат ЦПН-а је био потпуно реалан са обезбеђеним средствима. Бетон Хала је већ нека друга прича.
Delija":24uefd4t je napisao(la):ПС: И ова нова власт се по кратком поступку дискредитовала на том пољу намештеним конкурсом за бус станицу.
Feanor":5m8smaxg je napisao(la):Ne znam da li znate, nije me bilo na forumu 2 meseca, dolazi velika delegacija Arapa 27.juna. A nacuo sam da dolaze i neki Japanci 24.06. istim povodom.
....nažalost samo u teoriji,kako stvari stoje pitanje je samo da li će se deo ili ceo SA ustupiti (pokloniti) Arapima, a prve pare (1/3) tek kad se prodaju stanovi koji budu izgradjeni cca. 8-9 godina.stf":1ywv16oq je napisao(la):Па није Амфитеатар ледина НБГ-а 1946. године ... фазном градњом у теорији финансира се даље уклањање инфрастуктуре. Изградиш прву фазу, распродаш и од прихода се финансира даље измештање инфрастуктуре ...