Ne kapiram, ovo su tri slike Čikaga, o kakvim svetskim gradovima pričaš? Da se ugledamo na skorojeviće surovog kapitalizma? Valjda je Beograd evropski grad?! Daj malo se obrazuj i nauči nešto o principima dobrog urbanizma i evropskoj arhitekturi.
Sve ovo, plus gradovi koje je nabrojao Runner, je ravno kao tepsija.Dosta su niske ove zgrade (tik uz reku) kod nas po mom misljenju.
Nadam se da ce i prekoputa biti zgrade iste ili slicne visine da se napravi nesto po ugledu na svetske gradove.
Takodje primetio sam da je kod nas promenada dosta sira i sa mnogo vise lokala. To mi je malo cudno jer retko ko stavlja toliko bas sadrzaja kao kod nas. Takodje mi je cudno to sto su kod nas i biciklisticku stazu uspeli da provuku na sve to a u opste nije morala uz reku da ide.
Meни је ово депримирајуће, погледајте само боју воде. Да ли би сте волели да трчите овуда, возите бицикл, или шетате са децом/девојком/пријатељима?Dosta su niske ove zgrade (tik uz reku) kod nas po mom misljenju.
Nadam se da ce i prekoputa biti zgrade iste ili slicne visine da se napravi nesto po ugledu na svetske gradove.
Takodje primetio sam da je kod nas promenada dosta sira i sa mnogo vise lokala. To mi je malo cudno jer retko ko stavlja toliko bas sadrzaja kao kod nas. Takodje mi je cudno to sto su kod nas i biciklisticku stazu uspeli da provuku na sve to a u opste nije morala uz reku da ide.
Dosta su niske ove zgrade (tik uz reku) kod nas po mom misljenju.