Bulbulderac17
Advanced
Kineska nova godina. Nastavlja se vašar na ekranima Kule...bila su neka kineska slova i neka čuda...
По симптомима на који се манифестује овај “тумор”, не би се изненадио да је исти био одговоран и за покушај градње на самој хали.Ovaj zazidao tunel i sad se širi tumor i spolja.
Mentalno mi smo neka vrsta TUrske sa pocetka 19. veka. Tu smo stigli, tu smo i stali. Nas svet je svet Harema. Zato se tako i gradi. Azijski, brutalno.Koji horor. Predgradje azijskog grada se kod nas predstavlja kao ultra luksuz, koji je prekrio svojim gabaritima ceo dosadasnji grad.
Stampani beton propada nakon nekoliko posipanja solju... Prosetaj se npr do belvila i vidi kako to izgleda oko zgrada... I mislim da smo zavrsili sa danima kada se ugradjivao behaton na javne povrsine centra grada, to je zaista neugledno i radilo se jer je zuto preduzece imalo tal sa firmom MN loznica koja je radila ceo grad. Granit kakav takav makar ce trajati 100 godina ako se iole pristojno ugradi, a i da se ne ugradi ploce su toliko debele da je bas tesko da se slome.Stampani beton cesto nije klizav. Behaton skoro nikada…
Pare se rasipaju na granit na jednom mestu, a dve ulice odatle krateri na trotoarima…
Stampani beton cesto nije klizav. Behaton skoro nikada…
Pare se rasipaju na granit na jednom mestu, a dve ulice odatle krateri na trotoarima…
Stampani beton propada nakon nekoliko posipanja solju... Prosetaj se npr do belvila i vidi kako to izgleda oko zgrada... I mislim da smo zavrsili sa danima kada se ugradjivao behaton na javne povrsine centra grada, to je zaista neugledno i radilo se jer je zuto preduzece imalo tal sa firmom MN loznica koja je radila ceo grad. Granit kakav takav makar ce trajati 100 godina ako se iole pristojno ugradi, a i da se ne ugradi ploce su toliko debele da je bas tesko da se slome.
Granitne ploče se kupuju od firme Granit Peščar, koja je u vlasništvu kontroverznog biznismena sa Kosova - https://www.krik.rs/u-poplocavanju-...a-u-kojoj-su-vlasnici-veselinovic-i-radoicic/
Ако није тајна, које су тачно 'зграде' рушене. Да ли су те 'зграде' биле укњижене на приватне власнике. На чијој земљи су то зидали. Да ли су те зграде легализоване или су подизане дивље без икакве дозволе? На крају, данас свако има телефон и може да сними сваки догађај. Да ли је могуће да не постоји ни један једини снимак тог рушења?