Tužno je što je potreban ovakav tekst, mislim u smislu da ljudima treba mediji da objašnjavaju da to naselje pored reke, dostupno i vidljivo svima, nije nikakav mitski lokalitet nego samo još jedna grupa zgrada u kojima žive i rade ljudi. No dobro, i ja sam kao stanovnik centra prolazio kroz slične etikete i budalaštine, pa je bilo očekivano da će i ovo naselje.
Vidim da žena kaže da nemaju pekaru u komšiluku. Pa bogme, bojim se da je neće ni imati pošto je njima taj prostor sigurno preskup. Jedino što mogu da očekuju su Hleb & kifle, pa ko hoće da kupi kroasančić od 50gr za 100 dinara nek izvoli. :laugh: (smejem se hohštaplerima u H&K, ne stanovnicima)
I definitivno razumem ovo kad kaže ''svi prde po ovom naselju a dolaze 'vamo da se slikaju i poziraju za društvene mreže''. Ista priča kao i sa centrom.
:mrgreen:
Svako malo pa po okolini Rajićeve i Aerokluba vidim splavaruše i instagramuše kako razvlače riblja usta i grče se ko deformisane dok poziraju za fotkice.
Neke od njih dovlače i neke simp jadnike da im drže platna za osvetljenje. :laugh: U Knez neće jer je to kliše, lako se prepozna po pločama. Zdanja na Studentskom trgu ih ne zanimaju jer su to mahom kulturne i naučne institucije. A ko od tih foliranata i pozera hoće da ga asociraju sa naukom i kulturom... Pa onda pikiraju na raskrsnice tu oko Vasine, Uzun Mirkove i Kralja Petra pa stanu na kolovoz i grče se u 20 različitih poza.
A tu im je i centrala i glavno zborno mesto svih gradskih foliranata i kriminaliteta, Javna kuća Boho odmah iza ćoška.
Doduše sad im je zatvoren, od novembra, kad su povrh zabranjenih korona žurki imali drskost da divljaju za Dane žalosti pa su izašli u svim novinama kao primer ultimativne bahatosti i kriminaliteta.
P.S.
Drago mi je da se gospođa slaže da su - parafraziram - visinski zgrade trebale da budu malo drugačije raspoređene i uređene. To jeste ispala baš teška glupost. No dobro, šta je tu je, sad ionako gotovo.