NRakocevic
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 31.10.2019.
- Pohvaljen
- 894
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=688074#p688074:25ewwvbk je napisao(la):cloud041 » Čet Dec 12, 2019 9:41 am[/url]":25ewwvbk]Kupovina stana u ovom naselju je direktna podrška tom projektu. Što se mene tiče, nikakva razlika u moralnoj veličini onog ko kupi stan ovde i onog ko kupi diplomu fakulteta, radno mesto, ocene u školi itd.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postovani,
Vas post je, u najmanju ruku, neprikladan. Ja se slazem da su mnoge stvari oko ovog projekta skandalozne, ali su stanovi ipak legalno sagradjeni. Vas post insinuira da svaki kupac stana u BnV zapravo zna da kupovinom cini krivicno delo, ali ga to ne interesuje jer je niskog morala :shok: . Moja pretpostavka je da vecina kupaca u BnV investira ne zato sto su nemoralni vec zbog procene da ce ti stanovi vremenom dobijati na vrednosti bez obzira na manjkavosti projekta, sto se za sada potvrdilo za prva 4 objekta - pa čak i bez obzira na fušeraj oko fasade i unutrašnje obrade stanova. Takodje, obzirom na stalni porast cena stanova u BG, cene vecine zgrada u izgradnji u BnV su trenutno nize od ostalih projekata u boljim delovima grada (oko 2900 EUR sa PDV-om) i sa povoljnim planom otplate trziste radi svoje - ja bih pre investirao u stan od 80 kvm u, recimo, BW Metropolitenu za 220k nego u WP za 240k - i to nema nikakve veze sa moralom vec samo sa ekonomskom logikom. Fuseraj u unutrasnjosti stana se sredi za malu lovu a tip fasade nema nikakav uticaj na cenu nekretnine u buducnosti, vec lokacija, lokacija i - naravno - lokacija. Nije železnička stanica izmeštena zbog niskog morala danasnjih kupaca stanova u BnV, već zbog investitora - ali to je neka sasvim druga priča.