[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=483136#p483136 je napisao(la):
astrodule » Pet Okt 06, 2017 11:13 pm[/url]":1sjlf92m]Zašto je gipsar zlurad? Što je istakao amatersku grešku i podelio sa narodom?
Za ovakav projekat se očekuje da bude na udaru javnosti (sami su krivi za to), tako da im tako i treba.
Da li je i za onaj oplatol trebalo da se ćuti?
Wow, pa ti si čak dobio najviše pluseva za ovaj komentar. Zašto je zlurad? Pa slušaj ga samo kako emancipovano priča na videu, on to pokazuje javnosti šta dobija za svoje pare. Kad se zgrada završi ti i ja ćemo u taj otvoreni stan na pivo pa ćemo dok budemo pijani izlazili na terasu koja ne postoji kroz prozor koji je projektant predvideo da se uopšte ne otvara, umesto da padnemo u provaliju da se otrujemo pre toga od spuštenog plafona. U stvari, ček... Mislim samo pratim tok misli nekoga ko izjednačava ovaj problem sa oplatolom (i onog ko to izjednačavanje pohvaljuje).
On to nije postavio momak ni zbog javnosti ni zbog svojih politickih ubedjenja, već iskljucivo zbog svoje nezrelosti i svojih kompleksa niže vrednosti. Pobogu, zašto jedan gradjevinac ne može da priušti sebi luksuzan stan gde su “vrata od 500e”.
S obzirom da ovaj prozor ne izlazi na terasu, ovo je na kupatilima i kuhinjama, vrlo je moguće da projektant nije želeo da se ti prozori uopšte otvaraju na ovaj način, verovatno je ideja da ili budu zatvoreni ili da mogu samo na luft. Pa zamislite da možete da otvorite ovakav prozor širom na 20. spratu... i da vam tu priđe dete ili kućni ljubimac. Ili pijan stanar. Stolarija ide od poda do plafona i “preko” tog spuštenog plafona valjda zbog spoljašnjeg izgleda, da bi razmak između spratova izgledao manji. Ovde je bilo i komentara da su hteli da nabiju što više spratova u maksimalno dozvoljenu visinu... a ono visina objekta 8m manja od maksimalno dozvoljene.
Da rezimiram moje razmišljanje, krivi su dobavljači stolarije