Piši Miškoviću, kako nije to do sada skapirao.lidle je trgovinski lanac koji je uglavnom namenjen kupcima jako niske platezne moci..njemu nikako nije mesto u jednom prestiznom objektu kakav je sava center ..
Piši Miškoviću, kako nije to do sada skapirao.lidle je trgovinski lanac koji je uglavnom namenjen kupcima jako niske platezne moci..njemu nikako nije mesto u jednom prestiznom objektu kakav je sava center ..
Piši Miškoviću, kako nije to do sada skapirao
Čekaj samo dok se ne pojavi opet neki letak za ponižavanje sirote raje,pa kada se ispred Sava Centra formiraju redovi,kao kod Dafine i Jezde,kakav će to samo biti marketinški zgoditak nove direktorke.Cenim da će 14-tog,ponuditi parizer za 23,99 dinara.Lidl je pun pogodak, stanari blokova preko puta će svakodnevno dolaziti u kupovinu, usput će biti izloženi marketingu za događaje u SC namenjenih "običnom svetu" (bioskop, koncerti, sajmovi itd itd) i širiće dalje priču. Tu su i gosti hotela, tu su i učesnici na kongresima i ostalim događajima...
Potok je zatrpan još davno ,od strane butika,i samom Maksimoviću je bilo krivo zbog toga.Jel’ ostao čuveni potok?
što je na spisku PYONGYANG a ne SEOUL
Срби имају комплекс да не каже свет да су сиромашни. Чехе то мање брине.Bez LV kongresne opreme ja ne dolazim u SC, nije to dovoljan prestiž za mene.
Inače ne znam kako je u Engleskoj jer je nikad nisam posetio, ali sam zato u Pragu bio u Lidlu koji se nalazi u samom centra grada gde nisam video samo "siromašne ljude"
Pogledajte prilog 179999
Toliko priče ni oko čega.Čekaj samo dok se ne pojavi opet neki letak za ponižavanje sirote raje,pa kada se ispred Sava Centra formiraju redovi,kao kod Dafine i Jezde,kakav će to samo biti marketinški zgoditak nove direktorke.Cenim da će 14-tog,ponuditi parizer za 23,99 dinara.
I pre i posle izgleda dobro i adekvatno aktuelnom trenutku i načinu korišćenja i upravljanja objektom.
Lidl uopšte nije deo jedne takve elitne celine.Jedan lanac,prepoznat po ponižavanju kupaca,terajući ih da se biju i tuku zbog jeftinijih krilca i ostalih gluposti.
Za dve nedelje je Crni petak u Americi, pa pogledaj malo slike kako se ljudi tuku za televizore, patike, motorne testere i razne druge proizvode na akciji. Makljaju se gore nego u Gazi...