Белка друже, мој син и ја стално идемо на прање кола, а ја на пумпање гума на бициклу( :lol: ) код "Деде". Имам и отворен рачун код "Деде" и Пере, па плаћам преко рачуна предузећа. Навикао сам, близу ми је, мада има и друге две перионице исто близу, али... приче са "Дедом" су доживљај, без обзира што је мало намћораст. И са Пером који је доста коректан, бар према мени, а ти га знаш боље него ја, се исто лепо испричам, и о аутомобилима, његовом лову, а она канцеларија му је пуна пехара, пољопривреди,..., да више не скрећем са теме. Споменућу "Деди" 8 бразди кукуруза, овде си ме баш насмејао :kk:
Цена коју ми је рекао "Деда" је цена коју је добијао, како он каже, скоро пре мање од годину дана. Наравно да више верује теби, јер си ти ипак у тој материји и на свом си терену, разумеш шта хоћу да кажем. Већина оних људи који имају земљу на траси Т6 или поред, па и на простору будућег Новог Бежанијског гробља, очекују велике паре од откупа од стране државе, али садашња економска ситуација одређује цену откупа, а држава ће сигурно, као што и ти предвиђаш, још "играти" на дужу временску карту око откупа. На руку јој иде то, што још има места за сахрањивање на Новом Бежанијском гробљу и што се стално проширује, па ће сигурно гледати да се актуализују откупи и почетак градње Т6 током изборне 2016. године. До тада ништа неће бити од Т6, само ће се причати, а цене земљишта ће стално падати. Ништа лепше за државу.
Кад си већ споменуо директора ЈКП Погребне услуге, он је иначе наш комшија, станује у мојој улици, две зграде од моје.
Било би јако лепо, да барем током следеће године заврше још оно мало парче, неких 450 метара, Грчке улице и споје са Сурчинским путем и тако барем заврше једну целину. Ту барем није велика површина земљишта која треба да се откупи, неких чини ми се 10.000 квадратних метра. Барем би се решио један велики саобраћајни проблем, ослобађање великог транзитног саобраћаја у мојој улици Недељка Гвозденовића. Сећаш се да је наставак градње ове улице био актуелан пола године пред изборе, кад су анкетари ДС ишли по крају и "палили" људе.
Да ли можда имаш неких вести око Грчке улице тј. могућег почетка откупа земље ? Ако има, о томе можемо на подтеми "Грчка улица", која је одавно замрла, па да је мало освежимо