astrodule
Professional
Video sam to kasnije, ali sam prolazio tuda i oko 20h i kolona je bila 2/3 dužine do BNT.
Потпуно си у праву. Исто сам приметио и кад затворе Бул. Николе Тесле од моста од Трешњиног цвета (а то се често ради) никад не промене режим семафора на укрштању Трешњиног цвета и Булевара Михајла Пупина што би било логично свакоме са IQ преко 80.Stalno pominju kako imamo pametne semafore (svi su umreženi), ali niko te pametne semafore ne ume da prilagodi trenutnim uslovima. Očigledno je danas blokiran pristup Brankovom mostu iz Bulevara Nikole Tesle.
Nije ovo jedina takva situacija, nisam primetio da se ijedan režim promenio zbog nekih radova.
Pogledajte prilog 206911
Bukvalno ovo. Kao flomasterima da boje linije i pešačke prelaze. 15 dana je još i darežljivo, jer već posle 5 dana se 50% onoga što su farbali izguli/nestane.Nažalost kvalitet farbe koji Jadran koristi je još lošiji od Beograd puta, posle 15 dana kao da nije ni farbano.
Ту је до скоро било неких копања. Могуће је да фирма која је изводила радове вратила асфалт у првобитно стање па самим тим су и решили и хоризонталну сигнализацији да одраде.Нисам знао да је обележавањe пешачких прелаза једна од услужних делатности г.п. "Јадран". Радови на обележавању прелаза код пијаце Бежанијска коса, на раскрсници улица Љубинке Бобић-Недељка Гвозденовића-Др. Хуга Клајна. Слике од четвртка 26.09.2024.
Pogledajte prilog 213106Pogledajte prilog 213107
Popunili su kanal koji su napravili, a nisu uspeli da vrate ulicu u pređašnje stanje.Ту је до скоро било неких копања. Могуће је да фирма која је изводила радове вратила асфалт у првобитно стање па самим тим су и решили и хоризонталну сигнализацији да одраде.