Osim čuvara koga si ti rešio, sada je problem i zena koja čisti hodnike! Ne smem ni da ti kažem na šta lici, ne prilici jednom takvom renomiranom kompleksu ista! Ipak stanovnici Sakure 2 zaslužuju samo najbolje! Neku manekenku obucenu kao francuska sobarica da čisti oko njihovih stanova ni na šta manje ne smeš da pristanes! Ipak si ti elita@BillHicks koje brige, da mi olakšaš čekanje?
Jos jedno pitanje za investitora kada je u pitanju Tehnomedia. Mi kupci smo u neverici.Obisao sam pre neki dan Sakuru i Lastavice i iznenadilo me je koliko su toplana i dalekovod fizicki blizu (na slikama mi je delovalo dalje). Trebace dosta vremena da zazivi ta mikrolokacija, Delta siti i lokali oko Belvila su prilicno udaljeni. Sakura je stvarno jako lepa zgrada, impresioniran sam, doduse ne znam kako su dozvolili Tehnomediji da postavi toliko napadan logo, bas ne be uklapa.
Odlika premijum objekata jeste da su održavanje i usluge Spa centra uključene u mesečnu cenu održavanja sa obavezom da stanar tu stavku plaća, koristio on to ili ne. Po meni samo u takvom slučaju može da se podrazumeva da Spa bude isključivo za stanare, jer u suprotnom nema smisla. I Spa centar je biznis koji mora da zaradi novac, neće niko da posluje na nuli svaki mesec ili u minusu.Baš glupo da će welness biti otvorenog tipa. Mogao bih da zamislim da naplaćuju stanarima pa ako nema dovoljno interesovanja od strane stanara otvore određen broj mesta/članarina i eksterno. Ali da odmah u startu da to urade, bas bezveze... U svakom slučaju nije odlika premijum projekata. No na žalost kod nas je premijum objekat ako izgleda fensi i ima kvalitetne materijale, niko ne gleda usluge koje idu uz projekat i koje daju osećaj kvaliteta života.
Obe opcije su standard u Evropi i svetu, ne samo opcija da bude samo za stanare. Fora je u tome što i meni kao stanaru apsolutno odgovara da eksterni provajder upravlja spa centrom jer meni nije bitno samo da imam bilo kakav bazen/saunu/ itd., već da to bude na nivou spa centara u hotelima sa 4 i 5*.Baš glupo da će welness biti otvorenog tipa. Mogao bih da zamislim da naplaćuju stanarima pa ako nema dovoljno interesovanja od strane stanara otvore određen broj mesta/članarina i eksterno.
Pa zato sto je to zgrada za donju nizu klasu, ne ocekuje se da tu dolazi neko da cisti za vas. Uzmi so pa pospi, sta ti problem?Što niko ne čisti led ispred zgrade? Makar so da se pospe, neko će se izlomiti.
I kod mene u stanu u kojem trenutno živim (A blok 4. faza) pošto čekam useljenje u Sakuru, čiste i sve je full.Ako plaćaju održavanje onda bi trebalo. Kod nas čiste sneg i posipaju so redovno. Ne čiste stanari.
I kod mene u stanu u kojem trenutno živim (A blok 4. faza) pošto čekam useljenje u Sakuru, čiste i sve je full.
Koliko znam održavanje se plaća u prvoj fazi, mada možda još uvek nije uhodano sve, pa se onda desilo da je sve zaleđeno (pričamo o ulazima ispred faze 1 gde ljudi već žive).
Upravo je raspisan konkurs za doorman tj concierge poziciju u Sakuri.Osoba mora da govori knjizevnim srpskim jezikom i jos dva strana jezika,mora biti visoka minimum 180cm i bez vidljivih fizickih nedostataka.Svi zubi se podrazumevaju a takodje i redovno brijanje.Posto je Dejanbg88 Vip osoba istancanog i prefinjenog ukusa razmatra se i angazovanje nekoliko osoba razlicitih specijalnosti pocev od in house kuvara,masera,setaca pasa,bastovana i joga instruktura koji bi svojim vestinama upotpunili prvoklasni ugodjaj zivljenja pored toplane NBGD koja predstavlja jednu od najpozeljnih luksuznih adresa u novobeogradskim blokovima i buduci gravitacioni centar biznisa,mode i umetnosti.
Slazem se.Just breaking balls..!Dobro nije više interesantno gušiti temu sa ovim... Ovo je sigurno bar deseti post sa tom istom forom. Prošla fora, ajde iskulirajte malo, sada je već glupo.