Bulbulderac17
Advanced
Svašta ću da pročitam ovde mnogo mi je interesantna ova diskusija. Evo vam još jedan ekstremni primer. Kao klinac sam se igrao lopte i jednom je, kada sam je šutnuo u metalnu kapiju, matori komšija ratni veteran izašao i pucao u vazduh. I to me je naučilo samo da se klonim bu**** i psiho slučajeva...loptu sam udarao i dalje..kasnije i na terenu. Ceo život sam odrastao pored dve srednje (Mašinska i Građevinska) i jedne osnovne škole i nekako sam navikao da su deca prosto deca..i da im ponašanje varira od uzrasta do uzrasta. I dalje živim skoro u šumi ali su škole i dalje tu..i neki novi klinci kojih sve manje ima napolju sa loptom, biciklom ili vodom.
Evo pitanje za vas iz Sakure? Imate li kerove tu po zgradi? Jel vam ne smeta lajanje i cvilenje istih kada ih vlasnici ostave same? Jel idete od vrata do vrata da im lupate jednu vaspitnu?
Evo pitanje za vas iz Sakure? Imate li kerove tu po zgradi? Jel vam ne smeta lajanje i cvilenje istih kada ih vlasnici ostave same? Jel idete od vrata do vrata da im lupate jednu vaspitnu?
Poslednja izmena: