PanicMechanic
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 08.01.2020.
- Pohvaljen
- 153
Знам за нови рок. Него ме интересује како напредују радови, односно да ли ће се тај рок на крају испоштовати.
Nema edit... Zna li neko koliko je ažuran sajt? Jesu li neprodati stanovi, zaista neprodati? Vidim da i u fazi 1 ima par, doduše čudnih...
I uz to je vremenski ograničen.Edit је у доњем левом углу коментара, али се слабо види.
Него могу ли станари из прве фазе да ми кажу, шта значи оно рекламирање на сајту Сакуре, фирми попут Miele, Tehnomanija, и других? Очигледно да су то партнери Сакуре. Да ли то значи да станари имају неки попуст код тих фирми на робу за оремање стана, или нешто слично?
Ja sam ih pitao za to krajem Maja, rekli su mi da će poslati mail u Junu u kome će sve biti objašnjeno.
Јесте лепо, али како друга фаза тренутно изгледа унутра?
Useljenje prvi kvartal 2023.Pogledajte prilog 144640
A sta se dešava sa parcelom iznad nje, 5298/16 ? Da li će i tu biti zgrada, ili se od onog projekta što su Bugari planirali zgradu odustalo.Пошто град не дозвољава да се улице око зграде користе за паркинг места, кажу да инвеститор покушава да купи ову парцелу уколико му буде дозвољено да њу користи за паркинг.
Pogledajte prilog 147558