Samo da dodam moje zapazanje posto sam pre 3 godine gledao stanove i odustao naravno pre svih zbivanja koje su promenile sve. Realno gledajuci trenutno stanje (juce sam prosetao) Sakura je i dalje gradiliste koje uopste nije totalno zavrseno. Kad je Savada 1 i 2 zavrsila radove, to je bio ko svajcarksi sat u smislu predaje stanova useljenje sve je islo ko na traci. Isto tako A Blok (znam licno jer tu zivim), West 65 itd, cak i Wellport ide jako dobro. Lako je meni da sad glumim trenera u Ponedeljak ali mislim da je vlasnik napravio gresku sto je sagradio jako lepu, luksuznu zgradu na mestu koje bas i nije za taj nivo stanova. Jednostavno JGagarina, Toplana i blizina Autobuske stanice je vise za 'mid level'cene a ne za luksuz. Na to dodaj inflaciju, COVID (to je van njegove kontrole i on nema veze sa tim) imas veliki problem. Zgrada, ulazi, dizajn, detalji, sve je to na vecem nivou nego West65 ali.........ovi gore navedeni razlozi mislim da su stvorili probleme. To ne znaci da nece prodati ali Lastavica mu mozda stvori probleme. Oni ce sigurno ici na neki 'wellport' nivo gradnje da budu sigurni da ce prodati. Gradnja, zavrsetak se toliko oduzio da vise ni COVID ni inflacija ne piju vodu. Ono sto sam juce video je gradiliste a ne gotova faza 1. Toliko to sporo ide da ni meni nije jasno u cemu je problem. Vidim da gore samo mozda 1 ili 3 svetla. Ne kazem ja da on to nece sve jednog dana zavrsiti da da to nece izgledati lepo, cak sta vise hoce. Ali mislim da su neki buduci stanari platili veliku cenu, cekanjem, duplre rente/hipoteka, o zivicima da ne pricam itd. Ne verujem cak i da je vlasnik kriv, jednostavno sticaj svih okolnosti. Vidim i da se Savada 3 muci i da to stoji prazno dugo vremena, mislim da je i njih uhvatila kriza i ta lokacija je mnogo losija nego Savada 1 i 2 i ne mogu da postignu cene kao 1 i 2. Kako god, jednog dana kad zavrsi, bice to jako lep komples.