Šta je novo?

Sakura park - Blok 58

Знам за нови рок. Него ме интересује како напредују радови, односно да ли ће се тај рок на крају испоштовати.
 

IMG-20220806-WA0004.jpg
IMG-20220806-WA0008.jpg
IMG-20220806-WA0009.jpg
IMG-20220806-WA0010.jpg
IMG-20220806-WA0011.jpg
 
Nema edit... Zna li neko koliko je ažuran sajt? Jesu li neprodati stanovi, zaista neprodati? Vidim da i u fazi 1 ima par, doduše čudnih...
 
Јесте лепо, али како друга фаза тренутно изгледа унутра?
 
Него могу ли станари из прве фазе да ми кажу, шта значи оно рекламирање на сајту Сакуре, фирми попут Miele, Tehnomanija, и других? Очигледно да су то партнери Сакуре. Да ли то значи да станари имају неки попуст код тих фирми на робу за оремање стана, или нешто слично?

Ja sam ih pitao za to krajem Maja, rekli su mi da će poslati mail u Junu u kome će sve biti objašnjeno.

Јесу ли објаснили?
 
Pa to je izdavanje reklamnog prostora, možda i kompenzacija za neke uredjaje...klime npr... Iz ugla media oglašavanja vi ste savršena target grupa za tehnomaniju. Čim kupujete stan verovatno ćete i da ga opremate...
 
Станови су при крају. Биће завршени до краја године. Али док се незаврше ходници, степенице, хол, шта знам, неће бити усељења. Зато је тај рок.
 
Nemaju gradjevisnku dozvolu, dozvola u izmeni vec 5 meseci nemoguca kupovina na kredit... Katastrofa
 
Пошто град не дозвољава да се улице око зграде користе за паркинг места, кажу да инвеститор покушава да купи ову парцелу уколико му буде дозвољено да њу користи за паркинг.

Сакура парцеле.JPG
 
Da li neko ima informaciju kada ce bitia s
Пошто град не дозвољава да се улице око зграде користе за паркинг места, кажу да инвеститор покушава да купи ову парцелу уколико му буде дозвољено да њу користи за паркинг.

Pogledajte prilog 147558
A sta se dešava sa parcelom iznad nje, 5298/16 ? Da li će i tu biti zgrada, ili se od onog projekta što su Bugari planirali zgradu odustalo.
 
Vrh