dr strangelove
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 24.03.2008.
- Pohvaljen
- 10.418
Trojka":nwfoqpsg je napisao(la):Postovani Djordje,
Od pre dva dana prostor ispred gradilista, koji je po mojoj proceni predvidjen za sadjenje stabala japanske tresnje koji ste naveli u promotivnom materijalu- ogradjen je jednostavnom ogradom, a ispred table na kojoj je oznacena dokumentacija projekta Sakura park, nalazi se nova zuta tabla. O cemu je rec, zahvaljujem se na odgovoru- ovo sam sve videla u prolazu iz automobila, pa nisam imala priliku da procitam sadrzaj druge table. Da li park koji ste komunicirali i dalje postoji u projektu?
Takodje, kada ocekujete da ce show room biti otvoren i na raspolaganju za dosadasnje i buduce kupce?
Srdacan pozdrav.
Trojka":rtuc8gri je napisao(la):I dalje stoji moje pitanje za investitora Djordja, sta Direkcija za gradjevinsko zemljiste radi na mestu koje je komunicirano da ce biti park pod japanskom tresnjom? Da li su oni zaduzeni za izgradnju istog? Takodje, na tabli stoji ucrtan objekat- koji se nalazi u samom parku- da li je on montazno- demontazni ili ce i on biti sastavni deo buduceg parka?
Hvala na odgovorima.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=630375#p630375:716o8b5a je napisao(la):Хаеул » Суб Јун 15, 2019 3:07 pm[/url]":716o8b5a]Закон је код нас мртво слово на папиру. Законодавци - мајмуни који гласају на звук звона.
А писменост...
sizif":245b87lr je napisao(la):Што се мене тиче, Саша је написао изврстан текст. Писмо је једна ода базичних тековина нашег народа и - тамо где се, можда и нехотице, заборави - на то треба увек подсећати.
То не значи да нисам пун поштовања према Ђорђу што проналази времена да нас из прве руке обавештава о реализацији овог пројекта. Штавише, с нестрпљењем чекам свако његово јављање и навијам да се Сакура заврши по плану и на задовољство будућих станара, па и инвеститора.
Али, баш зато што човек нема довољно времена да чита све теме на нашем порталу, мислим да није лоше да се на самој теми може упознати са свим евентуалним примедбама. Укључујући и оне које му се можда чине небитним, а које из перспективе неких других људи имају своју оправданост.
Vopsvops":1lfozc2v je napisao(la):Jurim stan na Nbg vec 3 meseca. Juce sam poceo da analiziram Sakura park i poprilicno sam razocaran. Dvosobni stanovi imaju terase siroke 1m a dugacke i do 8m, tako da je to za mene totalno bacen prostor a kvadratura stana mala. Trosobni stanovi imaju sobe siroke 2.25m ili 2.5m a dugacke 4-5m pa izgledaju kao neke frule. Kako je to moguce i o cemu razmisljaju arhiTetke u danasnje vreme. Da li moze neko da mi pojasni zasto nagrde stan do te mere da odustanem od svega cim prevrtim nekoliko planova stanova u ponudi?
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=637089#p637089:3q8rzgd0 je napisao(la):Djordje33 » 07 Jul 2019, 18:58[/url]":3q8rzgd0]Vopsvops":3q8rzgd0 je napisao(la):Jurim stan na Nbg vec 3 meseca. Juce sam poceo da analiziram Sakura park i poprilicno sam razocaran. Dvosobni stanovi imaju terase siroke 1m a dugacke i do 8m, tako da je to za mene totalno bacen prostor a kvadratura stana mala. Trosobni stanovi imaju sobe siroke 2.25m ili 2.5m a dugacke 4-5m pa izgledaju kao neke frule. Kako je to moguce i o cemu razmisljaju arhiTetke u danasnje vreme. Da li moze neko da mi pojasni zasto nagrde stan do te mere da odustanem od svega cim prevrtim nekoliko planova stanova u ponudi?
Postovani,
Stvarno ne znam koji stan ima sirinu terase od 1m, molim vas da mi kazete oznaku mozda sam ja napravio propust. Postoje stanovi sa sirinom terase od 1.25m i tu sam ja licno uvideo problem koji je napravio projektant i na moju inicijativu terase se sire na 1.5m i za tu razliku m2 ljudima ne naplacujemo dodatne kvadrate odnosno umanjujemo cenu terase.
Nadam se da sam objasnio ukoliko imate jos pitanja tu sam stojim na raspolaganju
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vopsvops":2sx52gl2 je napisao(la):Postovani Djordje, kota za terase na planovima skoro svih dvosobnih stanova na vasem sajtu pokazuje dimenziju 120cm ali do SPOLJASNJEG zida. Tako da, ako se oduzme 15-20cm korisna sirina terase je oko 100-105cm. Cak i da je korisna sirina terase cistih 120cm, to je premalo za te duzine. Znam za takve zavrzlame sa terasama u novogradnjama, bukvalno staje stolica i noge udaraju u zid ili zica sa postoljem, za susenje vesa. Kako komentarisete trosoban stan U3.05 koji ima 90mkv od cega je terasa 18mkv duzine oko 12-13m, sirine ispod 1.2m i jos ide u "G" a spavaca soba je sirine samo 2.55m. Da ne pominjem stan U3.06 od 96kvm koji ima spavacu sobu sirine 2.32m ili stan U3.07 od 89kvm koji ima sobu sirine apsolutno neprihvatljivih 2.25m. O tome je ovde govorim. Hvala
Da li neko građevinske ili arhitektonske struke može da objasni proceduru "preprojektovanja" širine terasa sa aspekta već pribavljenih dozvola i izrađenih projekata?[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=637089#p637089:vd7zaczj je napisao(la):Djordje33 » Ned Jul 07, 2019 6:58 pm[/url]":vd7zaczj]Vopsvops":vd7zaczj je napisao(la):Jurim stan na Nbg vec 3 meseca. Juce sam poceo da analiziram Sakura park i poprilicno sam razocaran. Dvosobni stanovi imaju terase siroke 1m a dugacke i do 8m, tako da je to za mene totalno bacen prostor a kvadratura stana mala. Trosobni stanovi imaju sobe siroke 2.25m ili 2.5m a dugacke 4-5m pa izgledaju kao neke frule. Kako je to moguce i o cemu razmisljaju arhiTetke u danasnje vreme. Da li moze neko da mi pojasni zasto nagrde stan do te mere da odustanem od svega cim prevrtim nekoliko planova stanova u ponudi?
Postovani,
Stvarno ne znam koji stan ima sirinu terase od 1m, molim vas da mi kazete oznaku mozda sam ja napravio propust. Postoje stanovi sa sirinom terase od 1.25m i tu sam ja licno uvideo problem koji je napravio projektant i na moju inicijativu terase se sire na 1.5m i za tu razliku m2 ljudima ne naplacujemo dodatne kvadrate odnosno umanjujemo cenu terase.
Nadam se da sam objasnio ukoliko imate jos pitanja tu sam stojim na raspolaganju
Sent from my iPhone using Tapatalk