Ko je ta struka? Drakulic i Soskic?Još jedan utisak sa temom RT. Struka kaže sve i da je rudnik najzdraviji na svetu, ne postoji ekonomska svrha projekta i treba ga ugasiti.
Ono o čemu smo i ovde diskutovali.
Hoce li oni da zatruju pijacu vodu sve do Beograda ili je hoce kao resurs?
Nakon Utiska gde je zapravo dovela eksperte sa druge strane i gde su Cvjetic i Mijatovic razotkrili koliko Djordjevicka ne zna o cemu govori, Olja je resila da se vrati na sigurno i ovaj put sastavi panel gostiju koji se slazu u svemu.O štetnim ekonomskim posledicama projekta Jadar:
Ona je sama rekla ovde da nije RT odbio nego se nisu usaglasili. Ti sam zakljucujes nesto sto ni ona nije rekla.pogledaj gore sta sam napisao, ili pusti dva minuta emisije. ne budi toliko lenj ili si samo bezobrazan.
e: beckovic ne samo oko litijuma, vec o bilo koj drustveno-politickoj stvari uvek zove drugu stranu. u sns-u imaju zabranu gostovanja na ta dva kanala, ali da jedna kompanija, koja pretenduje na transparentnost u poslednjim obracanjima (tj. kad je pocela kampanja za projekat) nece da posalje nekoga da brani projekat (pre svega sa ekomsko-finansijske strane) to se nisam nado.
izuzetak je marijanti babic, koja je gostovala na pocetku kampanje na n1/novoj.
sada ih nema nigde, osim da daju nekakve besmislene izjave i prete tuzbama. pa jbt.
Mislim da bi onda tako i rekla. Mislim brt, prvo me teras da je odslusam, pa mi sad objasnjavas sta je rekla i mislila, ne moze tako, sad sam vec video sam.oko cega se usaglasava prilikom gostovanja u emisiji? oko toga da li je vreme lepo napolju? nisu im odgovarali gosti, i tu se prica zavrsava.
Mozda samo ne vidim ono sto ti zelis da vidim.hvala ti.
dedukcija ti je katastrofa.
Vucic, Brnabic i Djedovic Hamdanovic. Jovana Joksimovic nije jos, ali eto je...Ko je ta struka? Drakulic i Soskic?