direktor
Professional
- Učlanjen(a)
- 10.10.2008.
- Poruke
- 39.353
- Pohvaljen
- 47.037
Neka suludo velika brojka plus bucko plus mašinac itdKad smo već kod italijana, šta mislite koliko se proda pica mesečno na celoj teritoriji Beograda, samo na dostavi?
Neka suludo velika brojka plus bucko plus mašinac itdKad smo već kod italijana, šta mislite koliko se proda pica mesečno na celoj teritoriji Beograda, samo na dostavi?
Pa bukvalno tradicionalni i pica restorani u Srbiji su safe bet sto se tice biznis strane. Fine dining restorani u Srbiji su vise entuzijazam i egzotika nego sto su profitabilni. Opet kad se pogleda velika vecina restorana su puni i deluje da dobro rade, nije se pre 10 godina islo toliko u restorane.Ja idem relativno cesto u restorane i u recimo 6 od 10 puta to je neka srpska kuhinja. Uglavnom su dobra mesta puna i mora da se rezervise. I to u Beogradu gde ima i svasta nesto drugo, po unutrasnjosti je cesto to jedina opcija.
Na fine dining odem jednom godisnje, ako i tad.
Ta prica da nam tradicionalni restorani izumiru je teska budalastina na koju ne vredi trositi reci.
Tipičan primer "daj mi da se najedem".bucko realno ne bi ni trebao da se vodi kao pica
Stavljaš mi u usta neka mišljenja koja nigde nisam plasirao. Nisam rekao da srpska kuhinja treba da se eliminiše iz ponude. Takođe nisam rekao da te restorane treba zatvarati nauštrb strane kuhinje. Rekao sam da je odlična stvar za grad da se ugostiteljska ponuda razvija van granica tradicionalne srpske kuhinje, jer je to odlika metropola, što Beograd teži da bude. I apsolutno ima mesta u ovom gradu i za pečenje, i za sarmu, i za Beef Wellington.
I apsolutno budi siguran da restorani koji se zatvaraju gotovo sigurno zaslužuju da budu zatvoreni. Zna se bar u ugostiteljstvu, ko nudi dobru hranu i dobru uslugu, on će preživeti pa makar da je restoran na kraju sveta.
Znači srpska kuhinja i srpski tradicionalni restorani se svode na 10 ćevapa i pomfrit i Karađorđevu. Okej.Ovom gradu je već red da se osmisli u oblasti gastronomije i ugostiteljstva na neki kreativniji način od 10 ćevapa s pomfritom i Karađorđeve šnicle.
Znači srpska kuhinja i srpski tradicionalni restorani se svode na 10 ćevapa i pomfrit i Karađorđevu. Okej.
Вајат?Nesrazmjera dekoracije priloga i mesista
Pogledajte prilog 214541
SinđelićЈе л` има неки национални ресторан да вам је запао за око? Ишао бих за следећи викенд баш у такав. Не треба оно порције од кило, него да је симпатично и ОК.
Pod lozom u Zemunu. Tacnije, nije restoran, vec kafana, ali klopa je odlicna i izbor jela raznovrsniji, u odnosu na 90% restorana nase kuhinje. Jagnjece sarmice, juneci obrazi, juneci rep, corbadzijska mandza, kavurma... Sve su to jela koja se mogu naci u jako malom broju restorana i kafana.Је л` има неки национални ресторан да вам је запао за око? Ишао бих за следећи викенд баш у такав. Не треба оно порције од кило, него да је симпатично и ОК.
Је л` има неки национални ресторан да вам је запао за око? Ишао бих за следећи викенд баш у такав. Не треба оно порције од кило, него да је симпатично и ОК.
+1 za Kafanicu Pod Lozom i njihove junece repove.Је л` има неки национални ресторан да вам је запао за око? Ишао бих за следећи викенд баш у такав. Не треба оно порције од кило, него да је симпатично и ОК.
Takođe, odlična je Hercegovina.Моје препоруке за Стару Хрецеговину на углу Цариградске и Војводе Добрњца.