U sustini sad ne stoji ni 5 ni 10 godina nego prema propisimaSamo da proverim sa onima koji su potpisali predugovor, jel u svim predugovorima rok garancije izmenjen sa 5 na 10 godina ili ?
Da da, to je ono što sam i ja pisao svojevremeno, džaba trajanje garancije na papiru ako nekom dune da ugasi firmu posle 2-3 godineKod nas nije, svakako je zakon iznad bilo kog ugovora/predugovora ako dodje do spora. Ne menja to mnogo. Ako ugase firmu posle 3 godine, može da piše i 5 i 20.
Pisala sam ja na prethodnim stranicama o predugovoru. Nisu želeli da izmene ništa, isto je i moj advokat naveo kao i Vaš, bukvalno isto. Na kraju su me zvali i rekli Vi odustajate, ja reko ne nego Vi odustajete jer želite da budete iznad zakona. Rekao mi je advokat ok, kontaktiraće Vas Conza. Poslali mi raskid rezervacije i vratili novac.Ako ugase firmu za 2-3 godine sta se onda desava ukoliko za 5 godina ne dobiju upotrebnu dozvolu? Advokat mi je to flegovao kao veliki rizik jer ukoliko se ne dobije upotrebna u odredjenom roku, onda se gubi i gradjevinska i bice problema oko uknjizenja.
Jasno mi je da moramo pristati na neke rizike, ali posle razgovora sa advokatom mi se cini da ih ima vise![]()
Izgleda da treba vise nas da im ukaze na neku stavku da bi je promenili.U sustini sad ne stoji ni 5 ni 10 godina nego prema propisima
Prva faza još nema ni zahtev za upotrebnu.Koliko je meni poznato, ova zabeležba za "ostale terete" iz katastra može biti problematična za upotrebnu dozvolu. Treba proveriti sa njima na šta se to tačno odnosi.
Problema sa kreditima nije bilo, Gornji Grad je na upotrebnu cekao pet godina, Tri Nove tri godine od izgradnje. Za nas kazu da bi sad negde trebalo da krene zahtev ali jos nista nema.Da li neko od komšija iz Residence 7+ (ili Tri Nove) može da nam kaže da li je isti slučaj bio i sa njihovim predugovorima i da li je bilo nekih naknadnih problema prilikom uzimanja kredita ili dobijanja upotrebne dozvole?
![]()
Potpuno namešten 4.0 stan i 3 parking mesta
Prodaje se četvorosoban stan u novogradnji na Kalvariji u modernom kompleksu Residence 7+. Kompleks je smešten u mirnom porodičnom naselju, veoma blizu urbwww.halooglasi.com
![]()
Odličan 4.0 stan u Zemunu, Residence 7+, 90m2 - Nekretnine.rs
Na prodaju odličan četvorosoban stan površine 90 m² u modernom stambenom kompleksu Residence 7+ u Zemunu, na mirnoj lokaciji, odlično pove...www.nekretnine.rs
Ja TV u spavacu ne planiram da stavljam... spavaca soba je za spavanjemeni je tu vise problem mali tv
Ne znam, meni je sve tu problem, tv u sobi, orman ispred kreveta, patike u istom, plus staklo i to prozirno...meni je tu vise problem mali tv
Ne znam, meni je sve tu problem, tv u sobi, orman ispred kreveta, patike u istom, plus staklo i to prozirno...