Ovaj post je opomena za potencijalne kupce u Novih 7+, dobro obratite pažnju da li želite stan od potencijalnog investitora. Imamo jako velike probleme u radu SZ, a to je sve počelo jednim bezazlenim papirom koji su nam uvalili prilikom primopredaje ključeva. Mi smo tim papirom dozvolili investitoru da sam bira profesionalnog upravnika, i birana je
Jasna Gajić, i cela kombina oko nje/investitora (
La presidenta/ESON održavanje i ESON bezbednost). Iako će Vam u ugovoru pisati maksimalni iznos evra po kvadratnom metru koji plaćate za održavanje po stanu i garaži, to odmah okačite mačku o rep. Imaćete nenormalne račune, a zauzvrat ćete dobijati, ne mogu da kažem nikakvu, ali dosta "mlaku" uslugu, koja uopšte ne vredi te pare. Primer za stan od 50 kvadrata je skoro 100 evra. Cena - prava sitnica!
ESON održavanje nas je uveravalo da je dobilo celokupnu dokumentaciju za održavanje ovog objekta i da znaju da rade svoj posao, vremenom smo mi laici shvatili da oni znaju skoro isto koliko i mi za održavanje kompleksnih sistema. I sad mi pored problema oko kvaliteta ESON uluga, imamo problem što je tzv. profesionalna upravnica Jasna nije plaćala račune sa računa SZ, iako su stanari uredno plaćali.
Ako je ikako moguće, budući stanari, nađite se u nekoj vajber grupi i dogovorite se da ne potpisujete taj papir. Najbolje vi da nađete nekog upravnika iz redova stanara ako se bavio tim poslom, ili nekog drugog upravnika. Ili odmah otpustite Jasnu/ESON, znam da će to sporo da ide jer se useljavate, ali bićete u problemu u kojem smo sad mi.
A sad prednosti i mane samog objekta.
Prednosti
- Što se tiče mog stana, sve u stanu je ok, nisam imao većih primedbi kod primopredaje, jedino stolarija - imao sam par rupa da prolazi vazduh ali to je rešeno zatezivanjem. All in all, zadovoljan sam kvalitetom.
Nedostaci
- Odnos investitora prema Vama posle useljenja je nepostojeći.
- Popucali su zidovi gore kod plafona na par mesta, to je ok jer se zgrada i dalje sleže, i to ću regulisati pre nego što istekne garancija
- Problemi u radu sa OTIS liftovima, razni zvukovi, tresu se etc. To se svaki put rešava nakon par dana čekanja da dođe ovlašćeni serviser, do tada može haos da nastane, i niti dobijemo izveštaj niti znamo u čemu je bio problem i to je kao normalno ovde.
- Ljudi se u ostalim stanovima žale na kondenzaciju na lajsnama stolarije
- Klokotanje slivnika ispod lavaboa koje se intenzivira kad duva jači vetar - svi stanari imaju problem
- Problem sa grejanjem, ne zna se ko pije i ko plaća. Kada isključite u stanu (jer je po utrošku), potrošnja i dalje ide od vašeg ventila na spratu do stana,i umesto račun za potrošnju da bude nula, vi se ne grejete a dobijete račun 5000. Ovde ne pričam o instalisanoj snazi, već o samoj potrošnji. Ide cela prepiska između Termotima, toplana, naše nove upravnice, i sve se svodi na ping pong, i tvrdnje da sve radi kako treba. A konkrento sam ja živeo u drugom naselju koji je imao isto grejanje po utrošku, i to je stvarno značilo, kada zavrneš radijatore na nulu u stanu, potrošnja ti je nula.
- ESON održavanje i bezbednost, ali to je već napomenuto gore.
- Problem sa garažama na -3, opisano gore u postovima
- Ugradnja spoljašnjih jedinica klima IDEA-e i Pepca na način da ugrožava stanare (voda koju ispušta na put se zaleđuje, buka ispod komšinicinog prozora). Bilo je priče da ćemo da zovemo inspekciju da meri buku, ali imamo trenutno većih problema u radu SZ.
- Parkić za decu, koji je tu pro forme radi. ima jedan tobogan i to je to, kao da živimo u Pakistanu
- Parking ispred IDEA-e i prilaz zgradi je katastrofalan.
- Ključevi od termo i strujnih ormarića nisu kod vas. Tako da ako putujete negde i želite da zatvorite grejanje, morate unapred da pitate i molite za SVOJ ključ, a ako Vam padne osigurač morate da pitate i molite dole kod obezbeđenja isto. To je urađeno od investitora da sE nE Bi NeStRUčnO rUkOvaLO i IZgUbIla GaRAncIJa...
- Investitor ne plaća račune za održavanje i bezbednost za neprodate stanove, i to se nama stanarima obija o glavu.
- Ljudi su se žalili da bojler ARISTON LYDOS pišti dok se greje. Ja sam mislio da je to normalno i na kraju sam zvao servis i pošto je bojler u garanciji su mi zamenili grejač, bio je skroz od kamenca. Sad se "normalno" (ne)čuje. Preporuka je da se čisti od kamenca jednom godišnje.
Ima još nedostataka, dopisivaću kako se budem setio, ali osećam potrebu da upozorim buduće stanare zgrade pored nas od istog investitora.