Ne bih nazvao to pistanjem ali jeste bucandefke jel ti pisti bojler?![]()
Nov nov, malo presaonisu isti, u smislu te nove koje su mi stavili su neki necujni. sada radi ko zmaj, nikakav zvuk. mislim kontam da vecinu to ne tangira, ali ja imam neki bag u glavi pa mi je taj zvuk jako iritantan. U sustini oni su mi rekli da su jednostovano lbucni
prvo su ocistili kamenac (koga je bilo suludo) i to su mi naplati (oko 2-3k)
Ima tendenciju povećanja buke, očigledno u skladu sa količinom kamenca, ali je još uvek podnošljivo. Utešno mi je što se još uvek ne čuje u celom stanu kao prošli Ariston, poput gigantskog ketlera.defke jel ti pisti bojler?![]()
Jel se ovo odnosi na preprodaju stana ?Kao sto rekose iznad, upotrebna koci knjizenje i dalju prodaju stana (notar ne moze overiti ugovor ako stan nije uknjizen, niti kupac moze dobiti kredit). Povrat PDV-a se dobija i bez nje.
Prvi kupac stana u novogradnji svakako dobija kredit bez upotrebne dozvole, vec na 80% izgradjenosti uglavnom.Jel se ovo odnosi na preprodaju stana ?
Tj prvi kupac stana moze dobiti kredit iako stan nema upotrebnu ?
Da, kao sto je Extronix pisao, ako se kupuje od investitora moze kredit, ako se preprodaje ne.Jel se ovo odnosi na preprodaju stana ?
Tj prvi kupac stana moze dobiti kredit iako stan nema upotrebnu ?
Pa ne pisu isti ljudiKako sad ovo, kada par postova iznad ljudi kazu da su zadovoljni...
Meni najveci problem je pesacki prilaz i tu cemo verujem izgurati da se nesto popravi, vec traje neka prepiska sa investitorom. Isto je za nadstresnicu. Sa stolarijom sam izgleda imao srece jer nit mi kondenzuje nit mi duva.Jel tebi ne smetaju ovi problemi koje gore pominju ?
Ako ih uopste primecujes.
Da, pise da je Profilati "ili slicno". Firma koja je ugradjivala je Metal Mont valjda.Koliko se deka seća, tu je ugrađen PROFILATI stari sistem aluminijum drvo sa dvoslojnim staklom?
Smenili smo prvu upravnicu, nova upravnica koju smo doveli je dosta spora sa preuzimanjem obaveza, pa su racuni za decembar kasnili. Pokrece se novi tender za sluzbu odrzavanja/obezbedjenja pa cemo videti kakve cemo ponude dobiti. Mogu Vas ubaciti u Viber grupu, tu se generalno sve pise, samo ume da bude haoticnoDefke, nama je prvi put stigao racun za odrzavanje za decembar mesec (i ako smo zvanicno stan kupili pocetkom januara). Da li se nesto desava povodom ovoga, znam da je bilo price da je mnogo skupo odrzavanje (za nas je 10500 din)?