To je problem koji treba da se resi sa investitorom i Conzom a ne sa komsijama koji imaju na minus 1 parking mesta. Conza nije vlasnik tih mesta i njihovo odobrenje da se parkira gde ko stigne je apsolutno presmesno i neadekvatno.
Bukvalno mi ovo ne bi palo napamet nikada....One sipke inace sluze kao potpora za onu veliki crveni viljuskar, kada ga budu uklonili sa gradilista uklonice i sipke.
Napišite na papir zauzeto i zalepite na parking mesto i sigurna sam da se komšije sa nižih spratova neće parkirati i rešili ste problem. Možemo biti malo tolerantniji jedni prema drugima, posebno sada dok još nije sve završeno, a i dok se komšijama ne oslobodi prolaz do njihovih parking mesta.Razumem i problem komsija koji imaju parking mesta na minus 2 ali svakako treba da se razumeju i komsije na minus 1.
Isto, tako mi rekose ljudi koji rade tu, a ima smisla, grdosija je onoBukvalno mi ovo ne bi palo napamet nikada....
Preselili su poresku sa Nbgd na Vozdovac, nista razumeo nisam. Uglavnom, idite u centralu pravo u Cara Dušana u Zemunu. Treba vam pisarnica (koja radi do 14:30 da znate, iako citava poreska radi do 15:30).Zahtev za povraćaj PDV-a se podnosi u poreskoj na Novom Beogradu? Neko je spomenuo u nekom postu ovde da bi trebalo da se podnese u opštini gde je sedište investitora, a u dokumentaciji piše tako nešto, pa nisam siguran da li da idem tamo ili ne.
Dragi komsija, prozivanje bi bilo kacenje automobila i broja tablica doticnom komsiji koji mesec dana parkira na mesto koje nije njegovo.Nema potrebe za raspravom oko parkiranja u fazi kad garaza jos uvek nije skroz osposobljena. Svake nedelje odlazu rok kada ce skloniti stubove, tako da je to neizvesno. Treba imati razumevanje za ljude koji su isto platili svoje parking mesto, uselili se, ali trenutno nisu u mogucnosti da parkiraju na isto, pa ostave auto na prvo slobodno koje vide. Mislim da trenutno svakako ima manje useljenih stanova od slobodnih parking mesta, tako da ne vidim potrebu za prozivanjem na forumu.
Kao Borivoje Šurdilović dok mu na vrata ne zakuca magistar ČolovićPa da, potpuno je normalno i uci u tudji prazan stan ako vas jos uvek nije gotov, logicno ako ga vlasnik ne koristi.
100%Možda se nešto unapređuje?
Vrlo verovatno, posto su meni rekli da je postignut dogoor da se izmeste od prvobitno planirane pozicije.Izgleda da se pravi prostor za kontejnere.
Izmestice ih ispred zgrade, sa leve strane. Ne znam da li ce tu biti svi ili ce neki ipak ostati i u unutrasnjem dvoristu.Zna li gde će ih izmestiti?
I ako može i meni kontakt za komarnike, neko je već spomenuo ovde da ima super majstora za to, hvala unapred.
Imamo li neku whatsapp ili drugu grupu za stanare?
Meni je proslo vise od 30 dana dok samcsakupio dokumentaciju, ali sam uredno predso (nisu mi jos legle pare doduse). Znam neke drugare koji su podnosili par meseci od primopredaje i bisu ikali problema.Pozdrav,
Ja sam imao primopredaju stana 08.07. i nisam još podneo zahtev za povraćaj PDV-a. Na internetu sam našao informacije da "Rok za podnošenje zahteva za povraćaj PDV-a nije zakonom određen. Poželjno bi bilo predati zahtev Poreskoj upravi u roku od 30 dana od datuma primopredaje stana."
Da li mogu imati problema zato što je prošlo više od 30 dana? Ima li neko sličnih iskustava?
Hvala na odgovorima,
Ovde negde?Izmestice ih ispred zgrade, sa leve strane. Ne znam da li ce tu biti svi ili ce neki ipak ostati i u unutrasnjem dvoristu.
Ja sam prekjuče predao zahtev, proteklo bez nekih problema i primedbi. Cimala me je inspektorka da mi fali jedan papir doduše (ofc), ali ništa strašno. Takodje sam imao primopredaju 08.07.Pozdrav,
Ja sam imao primopredaju stana 08.07. i nisam još podneo zahtev za povraćaj PDV-a. Na internetu sam našao informacije da "Rok za podnošenje zahteva za povraćaj PDV-a nije zakonom određen. Poželjno bi bilo predati zahtev Poreskoj upravi u roku od 30 dana od datuma primopredaje stana."
Da li mogu imati problema zato što je prošlo više od 30 dana? Ima li neko sličnih iskustava?
Hvala na odgovorima,