Evo malo utisaka sa primopredaje. Maja i dve gospođe iz ZOPa (naravno da sam zaboravio imena čim sam čuo, što je do mene) su opet pokazale da su ljubazne, temeljne i pre svega divne osobe.
Liftovi su radili, obloženi su i rade glatko, tako da sam jedva osetio kada smo krenuli i stali (i jako tihi). Hodnici su čisti (kuda sam prošao) sve sija.
Detaljno se gleda stan (sve je očišćeno). Barem u mom slučaju jedino što sam ponašao jeste što treba doštelovati vrata od terase i vrata od sobe, ali minimalno. Svima bih savetovao da obrate pažnju na ogradu od terase. To mi je "najveća" zamerka, jer se nekako ljulja, tj. ne deluje mi previše stabilno. U stanu je sve zapravo pod konac.... Zaista je dobro urađeno. Nema razmaka između prisutnih elemenata, nije bilo oštećenja. Prekidači i utičnice rade... Klime, Interfon... Baterije rade, tuš radi (prijalo je
).
Ono što me je baš iznenadilo (ma kako čudno zvučalo jer nije baš primarno) je garaža, koliko je prostrana, odlično obeležena i provetrena i na -2. Ostave su takođe odlične i fino pregrađene.
Sve u svemu izuzetno pozitivan utisak i sve pohvale!! Mislim da će nam biti lepo.