Evo malo utisaka sa primopredaje. Maja i dve gospođe iz ZOPa (naravno da sam zaboravio imena čim sam čuo, što je do mene) su opet pokazale da su ljubazne, temeljne i pre svega divne osobe.
Liftovi su radili, obloženi su i rade glatko, tako da sam jedva osetio kada smo krenuli i stali (i jako tihi). Hodnici su čisti (kuda sam prošao) sve sija.
Detaljno se gleda stan (sve je očišćeno). Barem u mom slučaju jedino što sam ponašao jeste što treba doštelovati vrata od terase i vrata od sobe, ali minimalno. Svima bih savetovao da obrate pažnju na ogradu od terase. To mi je "najveća" zamerka, jer se nekako ljulja, tj. ne deluje mi previše stabilno. U stanu je sve zapravo pod konac.... Zaista je dobro urađeno. Nema razmaka između prisutnih elemenata, nije bilo oštećenja. Prekidači i utičnice rade... Klime, Interfon... Baterije rade, tuš radi (prijalo je
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
).
Ono što me je baš iznenadilo (ma kako čudno zvučalo jer nije baš primarno) je garaža, koliko je prostrana, odlično obeležena i provetrena i na -2. Ostave su takođe odlične i fino pregrađene.
Sve u svemu izuzetno pozitivan utisak i sve pohvale!! Mislim da će nam biti lepo.