Da, sa te strane je bio planiran ulaz u garazu iz te nove ulice, ali je zatrpan obzirom da nije izgradjena nova saobracajnicaBio je planiran ulaz u garažu sa te strane. Sećam se plana za nivo -1, ostavljeno je bilo mesto za ulaz, ako ne grešim.
Mislim meni je receno da je ralog ta zgrada, da li je stvarno tako, to vec ne mogu da garantujem. Evo slike gde je bio predvidjen ulaz u garazu.
Na upotrebnu dozvolu ce se cekati, mozda i godinama, retko koja nova zgrada ima dobijenu upotrebnu u momentu useljenja.Je li bio neko unutra, kakav je kvalitet radova? Ozbiljno razmatramo kupovinu.
Ne razumem iz svega što je pisano, da li je zgrada dobila upotrebnu dozvolu i sve ostale dozvole uključujući i neindustrijsku struju?
Jesu li to neke nove, zvanicne informacije vezane za primopredaju? Ja sam nesto cuo da krece krajem mjeseca, od radnika iz obezbjedjena. Vjerujem da ni on nije znao tacno, pa zato pitamNa upotrebnu dozvolu ce se cekati, mozda i godinama, retko koja nova zgrada ima dobijenu upotrebnu u momentu useljenja.
Struja bi trebalo da je dobijena, s obzirom da primopredaja krece od kraja ove nedelje. Valjda tek nakon primopredaje mi mozemo da potpisujemo individualne ugovore sa EPS-om.
Ja sam u stanu bio vise puta, nemam nekih zamerki, detaljnije cu naravno gledati na primopredaji kad je sve ocisceno. Najbolje zakazati gledanje uzivo, malo nas je ovde dovoljno strucnih da damo ocenu.
Neko je ranije napisao da prioritet imaju trudnice i stanari koji su pod kirijom. Zna li mozda ko kako bi to oni znali, ili ce jednostavno da krenu redom da zovu?Informacija od prodaje, krece 15.juna i mogu 5 stanova maksimalno dnevno da predaju.
Krece prvo prva lamela, i stanovi koji su spremni.Neko je ranije napisao da prioritet imaju trudnice i stanari koji su pod kirijom. Zna li mozda ko kako bi to oni znali, ili ce jednostavno da krenu redom da zovu?