keks
Higher intermediate
Danas rade fasadu, koliko sam video u prolazu.a vreme im bas ide na ruku..
Danas rade fasadu, koliko sam video u prolazu.a vreme im bas ide na ruku..
Rade vec neko vreme fasadu postavili su i one braon panele na jednom delu zgradeDanas rade fasadu, koliko sam video u prolazu.
Sad za vikend@Defke, kada možemo da očekujemo mesečni update? Poslednji za ovu godinu
Ovo ispod je citirano sa teme Tri Nove.Krajem januara bi trebalo da bude 80% izgradnje, tj do kraja januara bi trebalo da se proceni finalna površina stana. Danas dobio info.
Kod mene se, da ga nazovem azurirani plan, razlikuje u merama prostorija, ali ne i kvadrature u ugovoru. Pa je tako terasa na azuriranom planu povecana sa 5.31 na 6.22, sto je povecanje od 0.9kvm. Ostale prostorije na azuriranom planu imaju jako slicne kvadrature kao na inicijalnom planu, negde je plus, negde minus.Meni, kao i velikoj većini, stan je manji za 1-2m2, veći stanovi odstupaju i više. Ono što je upadljivo je veliko proširenje terasa kako bi se ukupno odstupanje svelo ispod tih 2%.
A gde može da se vidi taj ‘novi plan’?Meni je prema novom planu svaka prostorija veća za 0.7m2, terasa za 0.5m2, dok je kupatilo manje za 0.5m2. Tako da do finalnog merenja, meni ništa nisu uzeli prema tome. U suštini suzili su prostorije za 2-3cm, a produžili za 15cm. Barem za moj tip stana.
Pa dobio sam na mail korekciju još u avgustu. Moj je tip 3.5. Doslovno na postojeći plan po prostoriji 15cm duže i 2cm uže ( i to ne srednja soba). Kupatilo 10cm uže a iste širine, a terasa šira 10cm. Ništa posebno oko izmena ostalo.A gde može da se vidi taj ‘novi plan’?
Dobro je sto si tako pomislio, sad smo makar saznali kakve su razlike u merama u ažuriranim planovima raznih stanovaA onda je sve ok. Promenili raspored i pitali za saglasnost. Korektno.
Ja sam na osnovu ovoga što je @keks napisao pomislio da su su skoro svi uskraćeni za 1-2 kvadrata.
Pa to. Računam da će biti isto, malo povećali, malo se oduzme, pa dođe na isto (tj blagi plus).Dobro je sto si tako pomislio, sad smo makar saznali kakve su razlike u merama u ažuriranim planovima raznih stanova
Citirao sam poruku sa Tri Nove, samo radi primećenog povećanja terase.
Kod mene je ažurirani plan sličan po kvadraturi kao inicijalni, i blago je povećan. Samo je terasa primetno povećana. Kao i kod ostalih forumaša, sobe su produžene, i par milimetara sužene, ali su u plusu što se tiče kvadrature.
Računam da ce u toku gradnje, par milimetara svuda da ode u minus, pa će izgradjeni stan i dalje da bude u blagom plusu (i bez povećane terase). Tako da je sve to ok. Saznaćemo uskoro.
Samo da se nadovežem. I meni je stigao danas mailUpravo stigao mejl da je stepen izgradjenosti na 80%.