keks
Higher intermediate
Samo da se ispravim. Izlozbeni stan ce biti vrlo uskoro spreman za gledanje.
U materijalizaciji su navedeni proizvodjaci, ali je na dosta mesta navedena ograda 'ili slicno', tako da i ne mora da bude. Npr:Pozdrav!
Da li bi neko mogao da podeli izgled predugovora (naravno bez privatnih informacija)?
Da li su navedeni tačni proizvođači svega što će biti ugrađeno (sanitarije, stolarija…) ili je navedena samo klasa?
Naime, u dilemi sam između kupovine stana u ovom kompleksu i jedne druge novogradnje, pa me zanima kakvi su uslovi bili u predugovorima kod ovog investitora.
Hvala unapred!
Umivoanici su nadgradni. Sanitarni elementi su proizvodjača Catalano ili slicno.
Tuš kabine: Izvedene u keramičkim pločicama, sa linijskom odvodnom tuš rešetkom
od nerđajućeg čelika, ostakljeno fiksnim staklenim paravanom.
Baterije: hromirane jednoručne proizvođača Hansgrohe ili istog kvaliteta.
Ako te zanima, javi se prodaji ili vidi izložbeni stan. Mislim da je sada jasno i njima šta će tačno biti ugrađeno.Pozdrav!
Da li bi neko mogao da podeli izgled predugovora (naravno bez privatnih informacija)?
Da li su navedeni tačni proizvođači svega što će biti ugrađeno (sanitarije, stolarija…) ili je navedena samo klasa?
Naime, u dilemi sam između kupovine stana u ovom kompleksu i jedne druge novogradnje, pa me zanima kakvi su uslovi bili u predugovorima kod ovog investitora.
Hvala unapred!
Ako treba, mogu i ja da okacim fotke u 2:30 ujutru . Salu na stranu, od 11 do 15h se lako prolazi ali pre i posle toga, kada i najveci procenat ljudi u stvari mora da funkcionise (deca, odlazak na posao i povratak kuci) - krece pakao.Na temu saobraćaja. Slikano danas u 14:30.
Napisah vec - aktuelno stanje od juce popodne:Od kada su ove poslednje slike objekta?
Apropo price o saobracaju, apsolutno se slazem. Naravno da su par stvari na koje je skrenuta paznja u vezi lokacije bile iskljucivo iz najbolje namere, a ne radi zatrpavanja teme. Bar iz mog ugla gledanja, sam R7+ objekat svakako nije ni najmanje upitan (znajuci ljude koji su vec pazarili u Tri Nove), u odnosu na problematiku mikrolokacije i neophodna unapredjenja. I apsolutno se slazem da su ti detalji za neke druge teme.sveze slike/stanje R7+
Jel neko zna da li su prodati svi stanovi i koja je sadasnja cena, ako nisu?
Pitam cisto iz razloga da propratim da li su prodali sve, jer su definitivno jedni od (naj)ozbiljnijih investitora u Bg-u koji trenutno zidaju
dvosobni su 2350-2450e + pdv, bar je ovo poslednja aktuelna cifra ako se ne varamJel neko zna da li su prodati svi stanovi i koja je sadasnja cena, ako nisu?
Pitam cisto iz razloga da propratim da li su prodali sve, jer su definitivno jedni od (naj)ozbiljnijih investitora u Bg-u koji trenutno zidaju
Po ovome, cijene se nijesu mijenjale od prosle godine iz avgusta mjeseca. Tada je dvosobni bio 2550e sa PDV-om, 3. i 4. spratdvosobni su 2350-2450e + pdv, bar je ovo poslednja aktuelna cifra ako se ne varam
Po ovome, cijene se nijesu mijenjale od prosle godine iz avgusta mjeseca. Tada je dvosobni bio 2550e sa PDV-om, 3. i 4. sprat
Znaci realno u decembru. Meni je to bila najoptimisticnija procena, super ako stvarno bude tako.Dobio sam informaciju da se stepen izgradjenosti od 80% ocekuje krajem novembra, ali da ce svakako kreditne kupce obavijestiti kad im nadzor pismeno potvrdi.
Ne znam koliko su im podaci na sajtu azurni, ali tu samo pored dva tipa dvosobnih pise 'prodato'. Svi ostali tipovi su i dalje u opticaju izgleda.Jel neko zna da li su prodati svi stanovi i koja je sadasnja cena, ako nisu?
Iskreno, cudno je da nisu i dizali jos od Maja 2022. novogradnje dublje u Zemunu idu i 10-20% skuplje.To važi za skoro sve ozbiljnije novogradnje u gradu, otkad su digli cene u zadnjem talasu, niko ne spušta.
Cestitam! Vidimo se na sastancima kucnog savetaSamo bih da se prijavim da sam buduci komsija. Planirao sam da napisem post u kome cu objasniti tehnicke stavke koji su uticale na donosenje takve odluke. Mozda bude nekom korisno, kao sto su informacije na ovoj temi i forumu meni bile od pomoci za donosenje odluke.
Iskreno, cudno je da nisu i dizali jos od Maja 2022. novogradnje dublje u Zemunu idu i 10-20% skuplje.
Garazna mesta su valjda 13800, 15000 i 16200 za -3, -2 i -1 nivo.Posto je garazno mesto?
Ne vidim na sajtu sta je korisceno za pregradne zidove izmedju stanova?
Do tog izložbenog stana... Ako neko ima i želi da podeli informaciju (bez detalja, naravno) - da li je moguće da se popriča o korekciji cene, u slučaju da se ne kupuje iz kredita?za trosobne stanove, ima ih još i kreću se u rasponu 2260-2350 + PDV u zavisnosti od sprata.
Čestitke i dobrodošao u kraj.Samo bih da se prijavim da sam buduci komsija.