Ja jedino mogu da pohvalim voditelje i reportere Pinka koji su neumorno radili u proteklih nekoliko dana. E sada, to sto nisu izneli tacne i sve informacije, nije njihova krivica, bilo im je naredjeno. Cak je u jednom trenutku voditeljka bila na telefonu sa Mitrovicem, kada se zavrsio prilog, ona malo se zbuni, pa ne sme damu prekine, kaze "Dragi gledaoci u uzivom smo programu..." vrati telefon i kaze Mitrovicu "..Evo sad prenosim informaciju"...
Nazalost toliko ljudi ne zna pravu istinu, jedan moj profesor je ostao u Obrenovcu i kada smo pitali profesorku za njega, kaze da je do daleko losija i uzasnija situacija nego sto se prenosi. A kada jos cujem Vucica sta prica, kad kaze da su nebuloze price koje kruze, a te price su direktno nastale od onih koji su ostali tamo. Jedna jedina istina u ovome je da je narod sam sve uradio, na svoja ramena stavio i organizovao odbrane. Samo uz pomoc drustvene mreze Tviter, tviterasi su pomogli da se spase 1500-2000 ljudi iz Obrenovca, ali i iz drugih delova. Mozda ste sada primetili pricu o Paracinu, a jutros ili juce je bila i prica o Smed. Palanci. Da nije bilo tviterasa, o tim gradovima ne bi bilo ni reci u medijima.