Šta je novo?

Rekonstrukcija ulica Kraljice Marije, 27. Marta, Džordža Vašingtona i Cara Dušana

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=700673#p700673:2gqb8th2 je napisao(la):
Earthmoving » Pon Jan 20, 2020 8:47 pm[/url]":2gqb8th2]Nikakva rekonstrukcija, prodjoh pre neki dan kolima, skoro nista se sustinski nije promenilo u odnosu na pre rekonstrukcije, nista nije uradjeno za masu nedostajucih parking mesta (sad se celom duzinom parkiraju na sinama gde se vidi kolko mnogo fali parking mesta za stanovnike okolnih zgrada, gde ce kad se sine puste?), bar da su 2-3 visespratne garaze tokom ulice izgradjene, broj traka za kola isti, sirina setalista slicna... Cemu sve ovo?

Naravno da se nista nije dobilo. U stvari dobili su neki drugi, dobri ljudi, ne vecina.
Mnogi su srecni sto mogu dfa se parkiraju na sinama.
Tako narod voli.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=701439#p701439:3r9zs0ox je napisao(la):
mladi gradonacelnik » Thu Jan 23, 2020 12:54 am[/url]":3r9zs0ox]Dragi forumasi,

da li mozda neko ima projekat rekonstrukcije ulice CARA DUSANA?

nisam uspeo da nadjem na internetu, a zanima me raspored parking mesta i staze za pesake u ovoj ulici.

Hvala i veliki pozdrav! :D
Jedini renderi koji su bili za ceo potez koliko ja znam. Crt'o vesara licno reklo bi se.

Pogledajte prilog 1
Pogledajte prilog 2

Dripac28, hvala na renderima.

Medjutim meni bi najvise znacilo ukoliko ima neko da prosledi tacne crteze rekonstrukcije ulice Cara Dusana.
Trazio sam na sajtu grada Beograda, ali nisam uspeo da nadjem.

Nema toga nigde. Ovo je jedini "render" što se pojavio u medijima.

Ne znam šta je bilo izloženo u podrumu - da li je bio neko na javnom uvidu?

Idu li sada neki autobusi umesto tramvaja kroz 27. Marta, kao zamena za tramvaje 2 i 5.
Jer, s anjihovim tempom, necemo imati tramvaje sigurno jos 18 - 24 meseca.

4b47820ddb98c97cb94d06a2a36e7d2c.jpg

da je ovo u nekoj normalnijoj zemlji pa da se izvodjac tuzi za ozbiljnu lovu...

generalno gradiliste ne zadovoljava ni minimum sigurnosnih propisa...za radnike a kamoli za pesake i vozace...

cuj mene gradiliste ovaj deo je otvoren...cela ulica je puna kocki smeca betonakih blokova metalnih sipki i znakova razbacanih na sve strane...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ide 5a od 25. maja do francuske, ostatak nije pokriven nikakvom alternativom. Tramvaji nece ici dok se sve ne zavrsi, to su i sami rekli pre 2,3 nedelje.

Ubrzali su radove, idu nekim normalnim umerenim tempom, tek se sad vidi koliko je tu posla bilo i koliko nista nije radjeno mesecima, ako budu radili udarnicki zavrsice mozda do marta, mnogo detalja je ostalo, time se najmanje bave. Samo da docekam da ulicom prodje smrk, da spere svo blato i prasinu i da pokupe one daske svuda razbacane.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=701683#p701683:2g8gnu1v je napisao(la):
crveni karton » 23 Jan 2020 08:31 pm[/url]":2g8gnu1v]Ide 5a od 25. maja do francuske, ostatak nije pokriven nikakvom alternativom. Tramvaji nece ici dok se sve ne zavrsi, to su i sami rekli pre 2,3 nedelje.

Ubrzali su radove, idu nekim normalnim umerenim tempom, tek se sad vidi koliko je tu posla bilo i koliko nista nije radjeno mesecima, ako budu radili udarnicki zavrsice mozda do marta, mnogo detalja je ostalo, time se najmanje bave. Samo da docekam da ulicom prodje smrk, da spere svo blato i prasinu i da pokupe one daske svuda razbacane.
Zavrsice taman pred izbore

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=701683#p701683:2m3y6cup je napisao(la):
crveni karton » Čet Jan 23, 2020 8:31 pm[/url]":2m3y6cup]Ide 5a od 25. maja do francuske, ostatak nije pokriven nikakvom alternativom. Tramvaji nece ici dok se sve ne zavrsi, to su i sami rekli pre 2,3 nedelje.

Sramno!
Sramno za nas koji smo ih pustili.

Ja sam jos prosle godine cuo da ce niz rekonstrukcija biti sinhronizovano "zavrsen" pred izbore. A posto nas narod ima pamcenje zlatne ribice....

Mogu da razumem kašnjenje jer nema dovoljno radnika, ne isplaćuju ih na vreme, namerno odugovlače da završe pred izbore itd itd ali ne mogu da razumem tog šefa gradilišta, osobu koja je zadužena da vodi gradilište da mu radno mesto onako izgleda. Sve razbacano, prljavo, neuređeno, aljkavo. Pa kako tog čoveka nije sramota? Taj javašluk toliko daleko ide da su i znak na gradilištu okačili naopako (slika sa neke od prethodnih stranica) i nikom ništa. Ne znam...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=701564#p701564:30566zje je napisao(la):
dripac28 » Чет Јан 23, 2020 2:53 pm[/url]":30566zje]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=701439#p701439:30566zje je napisao(la):
mladi gradonacelnik » Thu Jan 23, 2020 12:54 am[/url]":30566zje]Dragi forumasi,

da li mozda neko ima projekat rekonstrukcije ulice CARA DUSANA?

nisam uspeo da nadjem na internetu, a zanima me raspored parking mesta i staze za pesake u ovoj ulici.

Hvala i veliki pozdrav! :D
Jedini renderi koji su bili za ceo potez koliko ja znam. Crt'o vesara licno reklo bi se.

Pogledajte prilog 1
Pogledajte prilog 2
file.php

file.php

file.php
Чак је и аутомобил на шинама, прави рендер!

Pa voziće se kola po šinama regularno, koliko sam ispratio..

Potez Zoo vrt - Vukov spomenik, postaje saobraćajno uređen kao i Ruzveltova ulica.

Штета што ће уклонити калдрму која је увек давала шмек трамвајским баштицама у Цара Душана.

I trebaju da je uklone, dobija se neformalna biciklistička staza kojom mogu ići kada nema tramvaja. Nije ni blizu rešenja ali je manje loše nego što je bilo, trenutno jer koristim u rekonstruisanom delu.

Мислим да није баш најпожељнија вожња бициклом кроз трамвајску баштицу због могућег упадања точкова у шине што уме да буде веома незгодно.

Da se ne zna da je gradilište, izgledalo bi da čiste šut od zgrade srušene u nekom napadu.

a sta je vama ovde "gotovo"? Povrsinski je dosta gotovo, ali onaj deo koji ide "brzo", sad ide sporiji deo, tako da nece ovo skoro.

Fuš da goreg ne može biti. I te radnike treba malo dovesti u red. st*** uništiše ceo grad. Kvalitet radova u 27. Marta. Nisu ni završili, a već se raspada.
1805ea1fe4478fa3d33b4a7b6a175a19.jpg
98e19ea3ff259b74d37b452a8bd1e0da.jpg
7ce8650da18aeef1840e8819364ac0bc.jpg
b55889e91552b7655133c2195812b013.jpg

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Vidi se da ti radnici ne vole ni Beograd, a ni narod koji u njemu živi. Ne treba čudi s obzirom na to da su radnike skupljali čak i iz okolnih država. Treba ih naterati da sve to poprave!

Nama ove slike deluju grteskno, ali, podjite u Mali Mokri Lug. To je sasvim normalna situacija tamo.
Ili, ako vam je daleko, imate divlju gradnju vec na Karaburmi.

Mi smo svedoci jednog procesa u kome ce citav Beograd, arhitektonsko, kulturno i psiholoski postati kao MML.

Vrh