[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=901878#p901878:2ik4mn1d je napisao(la):
Bulbulderac17 » 24 Nov 2021 09:27 pm[/url]":2ik4mn1d]
GOJE":2ik4mn1d je napisao(la):
Nadam se da ćemo se sledeći put zajedno sladiti Berislavom (sa sve bratom Dejanom), da proslavimo završetak rekonstrukcije semafor placa.
Taman ostalo od proslog puta...nazalost...nece ova ulica videti slavlja više...a da to nije sprdnja.
Meni, koji sam uvek hteo da okrenem sve ovo na šalu, ovo više nikako nije smešno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eeeeee, a ja se sav iscimam oko humoresknih detalja. Šta ću kad sam odveć neozbiljan.
Ipak, zaslužili ste novu reportažu. Počinjemo od jednog semafora. Onomad kad su maestra napustila gradilište neobavljena posla, sve se prelomilo na njemu. Zato je ON slika i prilika ovih radova. Što bi kod mene u selu rekli: naviše od njega su semaforska postolja zalivena betonom, a naniže nisu. Šta je čiča tog prolećnog dana (šeststotina i nekog od početka radova) mrsno zamešao - zamešao je. Kol'ko je imalo - imalo je. Tu je ta namučena mistrija udatila poslednji finiš.
Jbg, ovaj napaćenko nije bio te sreće, da čiča dogega kolica i do njega. Ostao je suva postolja. Naherio se još pre više od 100 dana. Zvali smo ga krivi semafor kod IDEA-e. E, sad više nije krivi semafor:
Ipak, on nam i dalje pokazuje kad smemo, a kad ne smemo, preko ulice. I dalje čuva naše živote, iako njega nisu umeli da sačuvaju:
Neka ove slike ostanu u ovom spomenaru, kao uspomena na poslednjeg boeeeeeema:
Mora narod nečim da se zanima:
A, DC lepo napreduje, i čak je u punom gabaritu ispao niži od postojeće visinske regulacije u Cara Dušana, dočim je u Skenderbegovoj i Knićaninovoj -dabome, viši: