Атомско склоништеDa li sam ja nešto možda propustio? Površinska fontana sa konstrukcijom od 5-6 metara u dubini tla?
Šta se nalazi ispod? Mašinsko i elektro postrojenje (ok), ali šta je sve ovo ostalo? Rezervoar za vodu koja kruži? Ne razumem....
Da li sam ja nešto možda propustio? Površinska fontana sa konstrukcijom od 5-6 metara u dubini tla?
Šta se nalazi ispod? Mašinsko i elektro postrojenje (ok), ali šta je sve ovo ostalo? Rezervoar za vodu koja kruži? Ne razumem....
Zuma zumiraj Ovo deluje da je odvod i deluje da je spajano topiteljem ili lepkom ili je termo spoj. Ne bih rekao da ima dihtunga.Ja sam mislio da je prostorija ispod fontane urađena da bi sve cevi i svi njihovi spojevi bili pristupačni za kasnije popravke i održavanje. Razumem de neprekidni segment cevi bude uliven u beton, ali da je sve bude uliveno u beton, ceo razvod, i cevi i svi spojevi? Ovo ne valja. Na spojevima cevi postoje gumeni prstenovi kao vodonepropusne zaptivke. Ali guma vremenom gubi elastična svojstva. Ovo kasnije može početi da curi, i to unutar betona, pri čemu će sve biti potpuno nedostupno bez razbijanja fontane.
Čuj zašto, pa da bi nekom novom burazeru moglo finansijski da se pomogne.Zašto bi se tada ponovo morala razbijati čitava fontana?