DzonTravolta
Expert
- Učlanjen(a)
- 26.07.2015.
- Pohvaljen
- 7.655
Ili, recimo, sasvim uklonili, jer je Pašić naneo mnogo štete narodu.
Ili, recimo, sasvim uklonili, jer je Pašić naneo mnogo štete narodu.
Pricali smo ovde da su problem kod Bezzistana nereseni imovinski odnosi i da zato ne moze da se rekonstruise
Rova biti neceFontana
Pogledajte prilog 205242
Pogledajte prilog 205240
Pogledajte prilog 205239
Pogledajte prilog 205241
Ovi zubci na "tvrđavskom zidu" liče na prelivne zone u obodni kanal? To bi moglo biti interesantno. Ako je tako. Ali to znači da će tokom vrelih dana biti teško ući u centralni "bazen" pošto je svuda uokolo rov odvodnog kanala. Šteta. Fontane sa kojima je moguća neka interakcija su daleko zanimljivije od onih koje služe samo kao nedodirljivi ukras.
Слажем се потпуно. Поготово што сви мање више знамо како би изгледало то купање. Мислим да треба полако да се престаје са праксом погрешно схваћених слобода или са њиховим злоупотребом. Купање у јавним фонтана, провођење времена без мајце или потпуно го нарушава достојанство града. Ту је по мени и појава агресивног просјачења која оставља заиста одвратан утисак на све људе (домаће и посетиоце). Наравно, постоји још много тога што нарушава достојанство неког простора, тема је заиста широка, али дотакли смо се фонтане па сам хтео то да прокоментаришем. Наравно, потпуно је у реду да људи буду голи, али на местима предвиђеним за то (плаже, Спа, нудистички садржаји...).Nema logike da se u fontani u centru grada kupa bilo ko, ona i treba da funkcioniše kao ukras.
Fontane osmišljene da se ljudi služe njima na taj način imaju drugačiji dizajn od ovoga.
Слажем се потпуно. Поготово што сви мање дотакли смо се фонтане па сам хтео то да прокоментаришем. Наравно, потпуно је у реду да људи буду голи, али на местима предвиђеним за тNema logike da se u fontani u centru grada kupa bilo ko, ona i treba da funkcioniše kao ukras.
Fontane osmišljene da se ljudi služe njima na taj način imaju drugačiji dizajn od ovoga.
Град где градоначелник ломи телефоне грађанима што протествују против његовог кршења републичког закона нема достојанство да се наруши. Поред потпуног колапса система управљања отпадом, сталним хаваријама са струјом, водом и канализацијом, плочницима који се распадају, фасадама и јавним просторима који падају по људима, дивљим сплавовима који скупљају ђубре, криминалом и бахатошћу на сваком кораку, непоузданим јавним превозом (где је потпуно нормално да се аутобус просто не појави или престане да иде) итд. итд. ми треба да се као љутимо што се клинци прскају на јавној фонтани на +40 степени и да глумимо строгоћу да ли ће ићи "довољно скромни" на овим температурама
Једино што је напорније од одсуства морала у Србији је тај лажни арапски морал окречених гробова где су стварност и животињска природа човека харам па се под велом борбе против њих стварају разне мафијашке, верске и политичке корумпиране структурја
Заиста ништа лично, али како те не мрзи да опет пребацујеш тему на сто пута испричане приче, где можемо да дискутујемо до сутра. Причамо о једном проблему, што не значи да не постоје други. Као што сам и сам рекао, постоје многе ствари које нарушавају достојанство града и људи, и треба да се решавају. А то око градоначелника и телефона и свега осталог, то би могли до сутра да причамо свако своју причу која нигде не води.Град где градоначелник ломи телефоне грађанима што протествују против његовог кршења републичког закона нема достојанство да се наруши. Поред потпуног колапса система управљања отпадом, сталним хаваријама са струјом, водом и канализацијом, плочницима који се распадају, фасадама и јавним просторима који падају по људима, дивљим сплавовима који скупљају ђубре, криминалом и бахатошћу на сваком кораку, непоузданим јавним превозом (где је потпуно нормално да се аутобус просто не појави или престане да иде) итд. итд. ми треба да се као љутимо што се клинци прскају на јавној фонтани на +40 степени и да глумимо строгоћу да ли ће ићи "довољно скромни" на овим температурама
Једино што је напорније од одсуства морала у Србији је тај лажни арапски морал окречених гробова где су стварност и животињска природа човека харам па се под велом борбе против њих стварају разне мафијашке, верске и политичке корумпиране структуре