Vidim da ovde ima puno nezadovoljnih brđana. kad bi se uzeo deo po deo Požeške da se kritikuje morali bi ponovo da odrade rekonstrukciju. Neznam ko je bio glavni izvođač al znam da je neka firma AR gradnja bila izvođač i njihov logo je bio na mašinama i na ljudstvu.
1. Trotoal preko onih 3m - Stanica koj škole J. Pančić de je ona skulptura česme visinska razlika preko pola metra.
- Deo ispred Doma zdravljau dužini od 100m prema pijaci ruglo lako čovek može nogu iz ramena ili ruku iz dupeta da slomi kolike su neravnineumesto da su tu nepravili parkinge a trotoar da ide pored zgrada
- Deo od MAXIja do stanice Đurđev grad skromno rečeno SMEŠNO.
- Deo od Distribucije do pumpe ruglo.
- Deo raskrsnice Trebevićke i požeške od parkinga pa nadalje strava u ulici Brestova to su takve naslage šuta, asvalta da sad kad je sneg nezna čovek po čemu gazi, još nekoliko šahtova ostalo otvoreno brz poklopcapa smo morali da nabacamo neka drva da ljudi obilaze da se neko ne strovali u njih.
2. Behaton na nekim delovima već uništen od savesnih vozača koji parkiraju kola na behaton.
3. Beton oko šina lepo urađen al sma čuo komentare nekih vozača da je strašno poasan jel je klizav za zaustavljanje autobusa.
4. Guma oko šina je već počela da se haba što kažu otišla u froncle
5. Plastika kojom je obeležena podna signalizacija ispod snega je klizava naročito na pešačkim prelazima.
6. A to što se čuje neko kloparanje što kaže moj košija to mora da se čuje dok nelegne na svoje mesto prvih 10 god. a sobzirom da nisu skudali sve betonske podloge nije ni čudo što se čuje. Mene čudi što su uspeli i ovo da odrade. kako su radili. Al nema veze očekuje nas velika rekonstrukcija Požeške ulice za 5, 10 god pa će tad da se sve odradi ok kako treba.
:o