[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=525882#p525882:eq7ypmam je napisao(la):
Vox91 » Sun Mar 18, 2018 4:55 pm[/url]":eq7ypmam]Tebe i tvoje piskaranje ne uzimam za ozbiljno. Žalosno je što se sa toliko godina i kakvog-takvog životnog iskustva nisi naučio civilizovanoj komunikaciji. Drži se kačenja slika, diskusije ti ne idu od ruke-čim nešto progovoriš, omalovažavaš i nipodaštavaš druge. Da imaš barem malo dostojanstva, ne bi više ulazio ni u kakve diskusije sa mnom posle onoliko uvreda koje si mi uputio, a još si mi slao i privatnu poruku, koja je naravno završila nepročitana u djubretu gde joj je i mesto. Od tada tebe smatram osobom sa ozbiljnim problemima, ne obraćam ti se i ne primećujem te jer sam ti još pre pola godine rekao šta sam imao i napomenuo da nemam nameru više da trošim svoje vreme i ulazim u polemike sa osobama kao što si ti. Ali eto, ti i dalje imaš potrebu da se kačiš sa mnom, očigledno sam ostavio utisak na tebe jer sam te prozreo i natrljao ti taj kompleksaški i nadobudni nos da se još uvek pušiš i posle 7 meseci i dalje prosipaš svoj otrov. Tvoja potreba da glumiš nekog šerifa na ovom forumu i soliš drugima pamet-od mene, preko Jankauskasa, boce-ice do Igora je žalosna. Nadenuo sebi ime Vožd pa umislio da je šerif na ovom forumu. I za kraj-pošto me i dalje citiraš-vrati se na moje postove iz avgusta, ako Igor nije izbrisao tu našu diskusiju, pa ih opet pročitaj kako bi ih pravilno shvatio, a ne izvrtao moje reči. Ja nisam rekao da su mi SVI srpski intelektualci odvratni. Odvratni su mi pojedinci, krvoloci i huškači pod maskama intelektualaca, koji su iz sigurnosti svojih fotelja trovali ovaj narod, slali decu na klanicu, uvalili celu zemlju u haos i ukrali budućnost novim generacijama. Pa bio to i jedan Antonije Isaković, šmeker Momo Kapor, ili ljigavi Balašević. Pa kad opet pročitaš to što sam ti davno rekao, možda ćeš konačno shvatiti da treba da me se okaneš i ne uzimaš me u usta na ovom forumu. Za mene ne postojiš.
Да би се бавило историјом на озбиљан начин, какав овом месту и приличи, као и са одговорношћу за јавно написану реч,
потребно је познавати бар основе методологије друштвених наука, односно историјске науке и примењивати је у пракси,
у супротном тема се за час претвори у неку врсту бућкуриша жуте штампе са кашњењем од 115 година, без навођења релевантних извора за било шта написано, са немогућим аналогијама ван историјског и било ког другог контекста до маштања - шта би било кад би било, на шта се једноставно мора реаговати.
Признајем, сам сам покренуо оф наводећи изводе из примарног извора, у жељи да одговорим на упит колеге Траволте о распореду просторија, односно позицији конкретне просторије у згради страже, нимало не слутећи где то може одвести.
Уопште нисам обратио пажњу на то ко је у оф-у учествовао, било је више форумаша, нити толико због самог оф - а, већ због погрешака у начину сагледавања, разумевања и тумачења повести које су начињене.
Теби конкретно сам и прошлог пута на теми о Косанчићевом венцу са, морам рећи, много више стрпљења него што је сада случај,
цитирао енциклопедијске дефиниције о значењу одређених термина које си претходно погрешно употребио и указао ти на чињеницу да су одређене аналогије немогуће, и скренуо пажњу на излишност твог увођења дневне политике на тему на којој се пише са посебним пијететом, на шта сам добио одговор у виду увреда, што ће пре значити да је твој "нос натрљан" аргументима, на шта си у немоћи да одговориш посегнуо за најприземнијим методама..