Pozdrav svima,Само су рокови предуги, преко 400 дана, нисам раније пратио овакве планове, можда мора тако дуго? Ако ове године изаберу извођача значи целе идуће године ће се радити план и препарцелизација, а експропријација када ће почети? Можда тек 2025. године? Ако неко има искуства са овим плановима нека може да мало прокоментарише.
Prvi post posle 10-ak godina čitanja ove teme, pa se nadam da ne "upadam na žurku" sasvim nepozvan (zapravo registrovao sam se jako davno na forumu, ali vidim da mi login više ne radi, verovatno zbog neaktivnosti...)
Čitajući ovaj gore pomenuti tekst na eKapiji, naravno, obradovao sam se jer živim kod Kluza, i čekam godinama da se nešto desi pa da urade poteg Bulevara od Cvetka do Ustaničke.
Medjutim, čini mi se da opet nešto samo muljaju, onako predizborno, tek da najave nešto što bi ličilo na dobru vest, jer, ne samo što je rok za dokumentaciju predugačak, nego postoji i rečenica:
"Kako se navodi, predmet je izrada projekta preparcelacije (raskrsnice Mite Ružića - Milana Rakića - Matice srpske) potreban radi izrade tehničke dokumentacije, kao i izrada neophodnih elaborata i idejnih rešenja za potrebe pribavljanja lokacijskih uslova za izgradnju Bulevara kralja Aleksandra od Ulice gospodara Vučića do Ustaničke, kao i za izgradnju Ulice Mite Ružića od Bulevara kralja Aleksandra do Ulice Milana Rakića, zajedno sa raskrsnicom Mite-Ružića-Milana Rakića–Matice Srpske... itd"
Nešto mi "smrdi" da to uopšte nije projekat proširenja Bulevara nego neki od "pred-projekata", jednom rečju, da ćemo se još načekati do pravog projekta za proširenje Bulevara.