Nije stfe za minibus ili nocni bus, nego za autobus u slucaju obustavljanja tramvajskog saobracaja - znaci ako iz nekog razloga tramvaj ne ide, da moze autobus da se krece sredinom. Mislim da je pisalo jasno, bas tako u nekom dokumentu zvanicnom.stf":1f8ar8dw je napisao(la):Bulevar je iskreno na drugom mestu po kvalitetu radova, odmah iza Resavske, koja je po meni dobla 5, a Bulevar 4
Ali, ono sto jeste kriminal, jesu asfaltirane bastice. Asfaltirali su ih jer je njima trebao da se krece i minibus prevoz.Medjutim, stanice za minibus su na trotoarima, a stajalisne oznake su postavljene. Pre neko vece sam isao nocnim busom kroz Bulevar, i ni on nije isao basticama, vec koristio stanice minibusa. Znaci, LAGALI SU, i nismo dobili travicu, zbog njihove nebrige o ekologiji, i lenjosti Zelenila Beograd. :notok:
Zato smatram da Bulevar nije ni malo svetski, ili evropski uradjen, vec i dalje balkanski.
Jedno vozilo prođe po kišnom danu i trava je uništena - bar je tako kod buvljaka.stf":23917r9n je napisao(la):Pa ne vidim nikakav problem da se hitne sluzbe krecu travnatim basticama, to se ne desava toliko cesto, i travi nista ne bi falilo.
Jer kod Buvljaka kreteni nisu stavili plasticne mrezice. (ako ne znas kako one izgledaju, zamisli mnogo manju verziju onih betonskih parking raster ploca za travu.)lukpot":4c0lda7z je napisao(la):Jedno vozilo prođe po kišnom danu i trava je uništena - bar je tako kod buvljaka.stf":4c0lda7z je napisao(la):Pa ne vidim nikakav problem da se hitne sluzbe krecu travnatim basticama, to se ne desava toliko cesto, i travi nista ne bi falilo.
Parking servis manje-vise, ali gde bi se parkirali svi stanari i svi koji nekim poslom idu na Bulevar?relja":3oncvqod je napisao(la):Doduše, najbolje bi bilo da su 2x3 trake i zelena baštica u sredini, ali - od čega bi živeo Parking Servis?
Već smo pričali o tome, i nismo se složili. Ovaj plan predviđa parking mesta i u njemu nije bilo mesta za javne garaže, iz jednostavnog razloga - lakše je napraviti parking mesta na račun kolovoza.hazard":2hhjr67r je napisao(la):Parking servis manje-vise, ali gde bi se parkirali svi stanari i svi koji nekim poslom idu na Bulevar?relja":2hhjr67r je napisao(la):Doduše, najbolje bi bilo da su 2x3 trake i zelena baštica u sredini, ali - od čega bi živeo Parking Servis?
Kod Vuka podzemni prolazi će biti urađeni tek u sklopu izgradnje metro stanice.vucko":2mr96f5p je napisao(la):.Jedino je jasno da trebaju podzemni prolazi na glavnim prelazima bulevara(djeram,batutova,cvetko i vuk) jer pesaci imaju malo a imace jos manje vremena za prelazak ulice.
Поново сам погледао твоје слике и једино ми је ова последња јасна, али признајем да си у праву. Као што су за неке ствари у праву и 442доБгд-а и Вучко, а и малопре Звездарка Врачарић.nbumbic":1x64u5sq je napisao(la):Da li zaista misliš da je ograda na slikama koje sam postavio dobro urađena?sizif":1x64u5sq je napisao(la):Могу да кажем да ваше мрсимуђење о фушерају уопште не стоји.
Kako bi ti prokomentarisao činjenicu da matice nedostaju, da šrafovi nisu skraćeni i da se na delovima nekoliko ograda duž Bulevara vidi rđa
Ne znam šta ima loše u tome da se ukaže na neke propuste na dokumentovan i razložan nači.
NIsam rako da je sve loše, a i mislim da je korisno govoriti o takvim propustima
Не, ја не волим свој град. Ја га - обожавам. (Толико, да и књиге о њему пишем).sizif":1wjhk1m6 je napisao(la):Поново сам погледао твоје слике и једино ми је ова последња јасна, али признајем да си у праву. Као што су за неке ствари у праву и 442доБгд-а и Вучко, а и малопре Звездарка Врачарић.nbumbic":1wjhk1m6 je napisao(la):Da li zaista misliš da je ograda na slikama koje sam postavio dobro urađena?sizif":1wjhk1m6 je napisao(la):Могу да кажем да ваше мрсимуђење о фушерају уопште не стоји.
Kako bi ti prokomentarisao činjenicu da matice nedostaju, da šrafovi nisu skraćeni i da se na delovima nekoliko ograda duž Bulevara vidi rđa
Ne znam šta ima loše u tome da se ukaže na neke propuste na dokumentovan i razložan nači.
NIsam rako da je sve loše, a i mislim da je korisno govoriti o takvim propustima
Међутим, то није поента мог поста. Ја сам реаговао на чињеницу да сте у једном тренутку почели један за другим да пљујете и стварате општу слику битно другачију од онога што је заиста одрађено. И то је почело да личи на наш уобичајени манир паушалног критиковања који ми иде на ганглије, јер је дефанзивно и контрапродуктивно. Ви сте особе које воле овај град ништа мање од мене и сигуран сам да су примедбе израз жеље да се поправи оно што је лоше, али је неки пут потребно и да се похвали оно што је добро. А праћењем градње на Булевару заиста сам се уверио да је највећи део радова био на високом нивоу.
Све ствари које сте поменули (и шрафови који или фале или кретенски штрче, и предуга такси станица, и понека "денивелисана" шахта) ће се, надам се, исправити након садње дрвећа и пре примопредаје улице граду. Ниво радова у Ресавској су ми нека гаранција да се Балкан градња неће понашати као кулови из Свителског са Пожешком.
ЕДИТ: Не знам шта је био фазон са твојим фоткама, али ја тек сада могу јасно да их видим. Све до сада су биле мрачне и муљаве.
Мало изнад, између Л. Вукаловића и Ђ. Динић. И уз саму зграду је. Ту су и раније често нешто копали, пуцале су цеви ваљда...direktor":19wxr30a je napisao(la):Slikano blizu vulovog spomenika jel da zvezdarka nego kazu da ce to da otklone poslije sadnje platana tek tada balkan gradnja prepusta odrzavanje gradu :kafa: