W
WLABmz
Guest
Него, да нисте мало промашили тему?
iskreno se nadam, pogotovu za ovaj deo da je "narod shvatio", ja jos dugo neci imati "toliko" pozitivno misljenje o narodu, posle svega sto je dopustion da mu rade, ili je sam sebi radio zarad nekog sitnog ili ne toliko sitnog interesaVrlo sam skeptičan prema tim idejama jer je narod napokon shvatio da ima neku moć da zaustavi neki projekat koji bi doneo štetu njihovom životnom prostoru.
Mislim da će biit sve manje takvih projekata upravo zbog toga što i investitori postaju svesni da nije dovoljno da budu dobri sa vlasti, već da moraju da uzmu u obzir i potencijalne proteste običnih ljudi.
Привремено.Аутопут кроз Београд од сада носи ознаку државног пута IIб реда бр 474
Ладно улица Стефана Првовенчаног...
Ako niste znali kućni brojevi u Pariskoj ulici idu samo sa desne strane i to ovim redom: 1, 2, 3, 4, 5, ... 19, 20.Вероватно се саме петље рачунају као укрштања, па адресирања иду до њих и после њих.
Све у свему, крајње дилетантски приступ именпвању улица, као и код бицшег трећег булевара, као и код булевара Деспота Стефана, као и код цепкања Војвођанске у више имена, и као што је скоро био случај и са Тадеуша Кошћушка мада је све од кнез Симине до базена у линији могло да буде Париска.