Neće biti, inače bi to najavili na sav glas. A mislim i da konstrukcija petlji u Beogradu (Mostar, Autokomanda..) ne dozvoljava širenje na po tri trake u svakom smerugygy":2ec7jnq2 je napisao(la):Da li neko zna,da li ce biti povecanja broja traka u jednom ili drugom pravcu auto-puta kroz Beograd?
Izvor: Putevi SrbijeJavno preduzeće "Putevi Srbije" i konzorcijum koji čine austrijski građevinski koncern "Porr" i austrijska kompanija "Teerag Asdag", potpisali su dana 12.11.08. godine Ugovor o izvođenju radova na Lot-u 2: rehabilitaciji autoputa (E-75) kroz Beograd, deonica "Surčin" ( petlja "Aerodrom") - naplatna stanica "Bubanj Potok", ukupne dužine 28 kilometara.
Projekat se finansira iz kredita koji je JP "Putevi Srbije" dobilo od Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD), a vredan je 1,84 milijarde dinara. Početak radova je planiran za januar 2009. godine, a rehabilitacija ovog dela autoputa na koridoru X, za koju će biti potrebno oko 160.000 tona asfalta, bi trebalo da bude završena za dve godine.
Nisu to prvi takvi izleti P.a.u.L.i.-ja na ovom forumu. Navikli smo na takvu aroganciju sa njegove strane. :notok:praguc":29b2brrm je napisao(la):e Pauli, stvarno ga i ti preteruješ, ko da si se rodio tamo a ne da si od pre par godina u Beču... a pričaš kao onaj klasični hejter kome se pružila prilika da ode odavde, onda sve vreme pljuje sa jođš "vi dole ovo, vi dole ono"... Please, tranquilo.... Kudos Goldstein, Kudos
pa ono, ako je reci istinu arogancija, onda ok, super to smo vec apsolvirali i makar sam dobio odgovor, pisemo se kad i ako nesto i uradeVračar":12znor3j je napisao(la):Nisu to prvi takvi izleti P.a.u.L.i.-ja na ovom forumu. Navikli smo na takvu aroganciju sa njegove strane. :notok:
Ipak je on gore, a mi dole... sve dok traje vizaVračar":yzs6b1t6 je napisao(la):Nisu to prvi takvi izleti P.a.u.L.i.-ja na ovom forumu. Navikli smo na takvu aroganciju sa njegove strane. :notok:praguc":yzs6b1t6 je napisao(la):e Pauli, stvarno ga i ti preteruješ, ko da si se rodio tamo a ne da si od pre par godina u Beču... a pričaš kao onaj klasični hejter kome se pružila prilika da ode odavde, onda sve vreme pljuje sa jođš "vi dole ovo, vi dole ono"... Please, tranquilo.... Kudos Goldstein, Kudos
Arogancija je način na koji se "istina" saopšatava, a tu si briljirao. Ima toliko ljudi na ovom forumu koji žive van granica Srbije, pa se niko ne odnosi sa tolikim potcenjivanjem prema svojoj zemlji poput tebe. Kao da si rajsku pticu uhvatio za m*da time što si otišao za Beč. Straćare pored autoputa :blah: ... možeš misliti, to je najveća suština teme o rekonstrukciji AP kroz Beograd.P.a.u.L.i.":315vqeb2 je napisao(la):pa ono, ako je reci istinu arogancija, onda ok, super to smo vec apsolvirali i makar sam dobio odgovor, pisemo se kad i ako nesto i urade
najveca sustina je da to lici na nesto, posto je to pravac kojim se ulazi u jednu prestonicu i prva slika o njoj i nama. Tu sam milion puta prosao sa puno stranaca i iskreno sam crveneo, jer siromastvo je jedno i ne treba ga se stideti, ali prljavstina, ruglo i aljkavost su nesto sasvim drugo. A ako se neko za nesto uhvatio, to ste vi za to gde sam ja i zasto i kako, sto nema veze sa vezom...i da sam dole, i ovde i na marsu, cinjenice su cinjenice, i o istima je i pisano u temi o nehigijenskim naseljima. No, nemam nameru da se prepirem..odgovaram samo na argumentovane kritike, tipa sta to nije tacno sto sam napisao.Vračar":304np6tn je napisao(la):Arogancija je način na koji se "istina" saopšatava, a tu si briljirao. Ima toliko ljudi na ovom forumu koji žive van granica Srbije, pa se niko ne odnosi sa tolikim potcenjivanjem prema svojoj zemlji poput tebe. Kao da si rajsku pticu uhvatio za m*da time što si otišao za Beč. Straćare pored autoputa :blah: ... možeš misliti, to je najveća suština teme o rekonstrukciji AP kroz Beograd.
Nije tačno ništa što si napisao. A ovo je vrhunac osionosti:P.a.u.L.i.":x8xa47bu je napisao(la):najveca sustina je da to lici na nesto, posto je to pravac kojim se ulazi u jednu prestonicu i prva slika o njoj i nama. Tu sam milion puta prosao sa puno stranaca i iskreno sam crveneo, jer siromastvo je jedno i ne treba ga se stideti, ali prljavstina, ruglo i aljkavost su nesto sasvim drugo. A ako se neko za nesto uhvatio, to ste vi za to gde sam ja i zasto i kako, sto nema veze sa vezom...i da sam dole, i ovde i na marsu, cinjenice su cinjenice, i o istima je i pisano u temi o nehigijenskim naseljima. No, nemam nameru da se prepirem..odgovaram samo na argumentovane kritike, tipa sta to nije tacno sto sam napisao.
Vidi se jasno da dalje od Beča nisi kročio Evropom.P.a.u.L.i.":x8xa47bu je napisao(la):ono je tiha jeza, kao da covek vise nije u Evropi