Erysimum Cheiri
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 07.03.2010.
- Pohvaljen
- 169
Mogu makar ove jadne ograde da ofarbaju ili mozda operu? Drugar koji radi u Beograd Putu je jednom dok smo se vozili do aerodroma na moj komentar da treba da promene uzasne ograde rekao da su vecinom relativno nove - samo treba da se operu Kao nema sanse da zardjaju toliko za relativno kratko vreme, vec im samo treba dobro pranje posto verovatno nikada nisu oprane. Problem je sto te ograde sa strane se menjaju relativno cesto (nazalost ima dosta udesa, cesanja o ograde itd), ali se brzo i prljaju. U kombinaciji sa tradicionalnom srpskom aljakvoscu dobijemo to sto dobijemo. Toliko o tome.
Zato me i ne cude ovi gigantski kolotrazi u zaustavnoj traci na prethodnim slikama ili ove nove table koje su "ukrivo" postavljene - jednostavno srbi i perfekcionizam ne idu zajedno. Aljakvi smo do bola, samo nam fale ovi LED displeji dok i njih ne pokrije 5-6 slojeva prasine.
Zato me i ne cude ovi gigantski kolotrazi u zaustavnoj traci na prethodnim slikama ili ove nove table koje su "ukrivo" postavljene - jednostavno srbi i perfekcionizam ne idu zajedno. Aljakvi smo do bola, samo nam fale ovi LED displeji dok i njih ne pokrije 5-6 slojeva prasine.