To je odradjeno u 1 fazi.Da li znate da li je u planu obnova šetališta u zoni od škole Branko Radičević pa do okretnice tramvaja 7,9 i 11 ?
Sent from my A063 using Tapatalk
To je odradjeno u 1 fazi.Da li znate da li je u planu obnova šetališta u zoni od škole Branko Radičević pa do okretnice tramvaja 7,9 i 11 ?
Sent from my A063 using Tapatalk
Vrati me prethodna poruka na to da proverim da li je zaista pet godina prošlo i zaista jeste tako... Evo lepog posta Tikvice kako je to izgledalo u 45. pre rekonstrukcije, zaista je situacija sada i tada nebo i zemlja.Za publiku sa jeftinijim ulaznicama,slike su iz 45.bloka.Krenuo sam optimistično u šetnju celim šetalištem ali me ubi vrućina pa sam odustao.Ostatak šetališta kad prođe vlaga.
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Kolega, mnogo ti je žalostan post, da ne kažem pesimističan. Za svakakve vremenske uslove postoji način održavanja zelenila. Znajući kako to kod nas (ne)radi, stanari bi mogli i trebali da preuzmu inicijativu, ako im je stalo. Uz neprekidan pritisak na Zelenilo, samoorganizovanje i pojačana nega tokom dugih sušnih perioda je jedini način da se uspe u održavanju drveća u životu.Tako da srećno nam sa budućom sadnjom nažalost, sve je u rukama prirode.
Tačno tako. A da li ima volje, ostaje pitanje za one kojih se to neposredno tiče. Da li je baš potrebna NVO za blok da bi se ovo nabavilo i organizovalo zalivanje... ne znam, nisam pametan.Jeste za sve ima načina, ali da li baš ima i volje i pre svega organizacionih sposobnosti za to je neto sasvim drugo. Bukvalno bi trebalo da postoji po svakom bloku NVO onda koji će se na dobrovoljnoj osnovi ozbiljno pozabaviti time - ako treba svaki 5-6 dana pa onda pola godine da se zaliva desetine sadnica to nije kao posao na oruk.