[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=628116#p628116:pv87j8ij je napisao(la):Trejsi » Thu Jun 06, 2019 6:27 pm[/url]"v87j8ij]Ovo sam čekao kao ozeblo sunce.
ALI. Samo treba da produže 150m dalje gde je "Tanker" (mislim da se tako zove), "Durmitor", one perionice i kladionice na uglu preko puta policije. Pa onda lepo okrenu se i krenu BZĐ ka Sava Centru i tamo krenu da rasklapaju ono zlo iz nagoreg vremena Budve 90-ih koje je zovem "Vagon" gde je sada takva seljanija u svakom pogledu, od muzike do obuće. Da ne govorim o Savskom nasipu, nadogradnjama na svakoj drugoj zgradi u gradu itd.
Inače, svi koji su primetili da u tom delu (BZĐ oko Vagona) komunalci špartaju i ne daju da se parkira na ulici, tj. pišu kazne. Ima jedna anegdota. To će jednog dana da se prepričava kao one za Branka Pešiča. Naime, prvi zamenik nepostojećeg beogradskog gradonačelnika i bivši milicajac iz Kraljeva, Goran Vesić, zadesio upravo u tom "Vagonu". U nepoznatom društvu ispijao je kaficu i uživao u njemu autohtonoj atmosferi i ambijentu. Kada je bilo vreme da se krene, neki obični bahati smrtnik je zagradio pomenutu pojavu. Nakon što 20 minuta nije mogao da izađe, alarmirano je sve što postoji u upravi grada. Od tog dana, pauk i komunalci su neizostavna pojava u tom delu grada.
Nisam siguran za anegdotu, ali špartanje pauka i komunalaca u ovom delu mi je otvorilo oči koliko je naš narod oguglao više na potrebu poštovanja zakona. Kako se komunalci/pauk pomere, istog momenta nikne 10 nelegalno parkiranih automobila. Prosto neverovatno. I svake nedelje pauk ponovo dođe neki dan i šparta i ponovo posle dva sata eto cele jedne trake divlje zauzete. Da ne pričamo o tome i da dok stoji pauk i diže nekoga 50m dalje neko opušteno isto tako divlje stane u traku bulevara. Stvarno za posmatranje.