Nadam se da ćemo konačno reći zbogom plakatima.. :kafa:Stefan05":s0htpqbo je napisao(la):Da li neko zna koja firma/agencija postavlja ove LED bilborde u gradu?
Video sam da na njima piše "Mulitivision", međutim nisam video nikakav kontakt/sajt.
Четвртак, 21. јул 2011.
Нове пасареле на најнебезбеднијим правцима
Град Београд планира да до почетка нове школске године на најнебезбеднијм путевима постави пасареле, које ће олакшати кретање пешака, најавио је заменик секретара за саобраћај Бранко Смиљанић.
– Планирано је да пасареле поставимо на Ибарској магистрали код мотела „Шарић”, на Авалском путу у Раковица селу и на ауто-путу у зони насеља Радиофар. Још један обејакт за пешаке би до краја године требало да буде постављен на Авалском путу, и то у Јајинцима. У наредном периоду на око још десетак локација биће постављени ови пешачки мостови како би наши суграђани били безбедни, а нарочито деца, на путу до школе – рекао је Смиљанић.
Како је истакао, према подацима Министарства унутрашњих послова, на три локације на којима ће прво бити постављене пешачке пасареле, најнебезбеднији су правци, а на овај начин ће бити омогућен безбедан прелаз са једне на другу страну.
ЈКП „Београд-пут” завршава припремне радове, након којих ће уследити радови на терену и постављање пасарела.
Poštovani gospodine
Na lokaciji za koju pitate naša firma radi 10kV kablovske vodove iz TS 110/10kV „Beograd 1“. Tačan datum završetka radova zavisi, između ostalog, i od vremenskih prilika. Niste naveli razlog svog ineresovanja za ovaj objekat pa Vam dostavljam opšte informacije.
Posao radimo za Sektor investicija EDB i pod njihovim nadzorom, tako da za sve informacije možete da se obratite i Investitoru.
Srdačan pozdrav,
Radmila Došen Popović dipl.ing.el. | inženjer pripreme
Kontakt tel: 011/3470-214
Fax tel: 011/3470-191
Mob. tel: 064/8342-675
Email: r.dosen-popovic@elektroizgradnja.rs
Elektroizgradnja d.o.o.
Toplice Milana bb
11000 Beograd, Srbija
http://www.elektroizgradnja.rs
Felix55":2twovvzn je napisao(la):Kojoj gradskoj službi se prijavljuju neispravni semafori?
Kod mene u Gandijevoj zeleno svetlo za pešake se od nedavno gasi tek kada se upali zeleno za vozila
Ashatoraman":zlxarxn0 je napisao(la):
Јуче су раскопали целу моју улицу (Сланачки пут), прво сам мислио да је ширење улице у ствари праве кабловске водове за ново насеље и за Беков Трудбеник. Видео сам да радници имају ознаку електроизградња па сам им послао мејл шта тачно раде и колико ће да раде. Иначе постављени су семафори па је отежан саобраћај.
ево и писма:
Poštovani gospodine
Na lokaciji za koju pitate naša firma radi 10kV kablovske vodove iz TS 110/10kV „Beograd 1“. Tačan datum završetka radova zavisi, između ostalog, i od vremenskih prilika. Niste naveli razlog svog ineresovanja za ovaj objekat pa Vam dostavljam opšte informacije.
Posao radimo za Sektor investicija EDB i pod njihovim nadzorom, tako da za sve informacije možete da se obratite i Investitoru.
Srdačan pozdrav,
Radmila Došen Popović dipl.ing.el. | inženjer pripreme
Kontakt tel: 011/3470-214
Fax tel: 011/3470-191
Mob. tel: 064/8342-675
Email: r.dosen-popovic@elektroizgradnja.rs
Elektroizgradnja d.o.o.
Toplice Milana bb
11000 Beograd, Srbija
http://www.elektroizgradnja.rs