Šta je novo?

Razni projekti

20250430_150121.jpg

20250430_145832.jpg

20250430_145955.jpg

20250430_145947.jpg

Da li imate neke informacije o zgradi u Juznom bulevaru koju gradi Magna real estate.. koja je cena kvadrata otprilike i ono što mi je simptomatično da je završetak radova (useljenje) april 2025 godine?

kompleks_tehnicom__1_040425_tw1024.jpg

Kod stadiona FK Zvezdara pocela izgradnja Stambenog kompleksa kazu da ima 70 Stanova

Kazu da su poceli pretprodaju stanova i da su cene od 3000eura /m2 + pdv koja je jos mali period posle ce cene ici gore i placanje im je na 5 rata prate se situacije gradnje.

Sajt: www.z1residence.com

Sa oglasa:

Predstavljamo vam jedinstvenu priliku da postanete vlasnik stana u novogradnji na ekskluzivnoj lokaciji - **Z1 RESIDENCE**Zvezdarska šuma, ulica Ljubice Luković.
Uživajte u savremenom dizajnu i visokokvalitetnim materijalima koji osiguravaju vaš komfor i zadovoljstvo svaki dan. Zamislite buđenje uz cvrkut ptica i prelepe šumske pejzaže, a sve to na samo nekoliko koraka od gradskog jezgra.
Zašto baš ovaj stan?
- Prostrane i svetle sobe koje odišu toplinom i udobnošću
- Prelepi balkoni s pogledom na prirodnu oazu
- Blizina škola, vrtića, prodavnica i drugih ključnih sadržaja
- Sigurnosna vrata
- Aluminijumska stolarija i roletnama na elektro motorni pogon
- Hrastov parket
- Keramika I Klase
- Sanitarije I Klase
- Toplotna pumpa
- Elektro Kotao
- Klima
- Lift
- Video Nadzor
- Garazno mesto
- Povracaj PDV-a

Idealan za porodice koje tragaju za savršenim mestom za život, kao i za sve koji žele svoj mir i spokoj blizu svih gradskih dešavanja.
Nemojte propustiti ovu priliku!**
Zakoračite u svoj novi dom već danas. Kontaktirajte nas odmah kako biste saznali više informacija i rezervisali obilazak. Vaš savršen dom čeka na vas!
*Budite korak bliže svom domu iz snova.**
Rok zavrsetka objekta April 2027 godine
2 D1.jpg
4 D2.jpg
11 L7.jpg
13 L8.jpg
14 D8.jpg

Pozdrav ljudi,

Kupujem prvi stan i zagrizao sam za jedan u zgradi koja ce biti poslovno-stambena, od kojih su prva dva sprata poslovnog, i naredna tri stambenog tipa.
Zgrada je blizu završetka (rok je avgust), a po rečima investitora od 1. septembra bi u prizemlju trebali da uđu Lilly i Maxi. Puno bi mi značilo da čujem što više sugestija i mišljenja jer nemam sa kime da se iskreno posavetujem. Unapred hvala!

😁
Pozdrav ljudi,

Kupujem prvi stan i zagrizao sam za jedan u zgradi koja ce biti poslovno-stambena, od kojih su prva dva sprata poslovnog, i naredna tri stambenog tipa.
Zgrada je blizu završetka (rok je avgust), a po rečima investitora od 1. septembra bi u prizemlju trebali da uđu Lilly i Maxi. Puno bi mi značilo da čujem što više sugestija i mišljenja jer nemam sa kime da se iskreno posavetujem. Unapred hvala!
Pozdrav.

Dodaj samo šta je to oko čega imaš dilemu ili pitanja... ?

😁

Pozdrav.

Dodaj samo šta je to oko čega imaš dilemu ili pitanja... ?
Pozdrav @Bender Rodriguez

Pre svega, najveća dilema mi je to što je ostalo nekoliko neprodatih stanova u manjim kvadraturama, do 50m2, od ukupnih 16 stanova u zgradi, a cena je u istom rangu kao i širem okruženju zgrade. Koliko god to nekome zvučalo banalno i smešno, nakon par meseci konstantnog traženja, to je jedini primer na koji sam naišao gde je na 2/3 meseca do useljenja ostalo tih manjih stanova, te mi to izaziva neku sumnju. Planirani završetak zgrade je bio decembar 2024, ali sam svestan da je praksa da se rokovi probijaju i mnogo duže od toga. Pored ovoga, pitanja koja bih imao za bilo koga na forumu jeste kakva su njihova iskustva življenja u poslovno stambenim zgradama, da li to smatraju kao pozitivno/negativno i generalno na šta bih trebao posebno da obratim pažnju prilikom kupovine novogradnje.

Zavisi kako je pre svega resen pristup dostavnim vozilima i kuda se ista vrši buka ujutro kad se zareda par dostavnih kamiona parkiranje ispred garaže ulaza itd .Da čudno što su mu ostali ti manji stanovi

Ne znam. Živim u zgradi sa Maxijem...i muku mučimo i šaljemo im stalno dopise i upozorenja zbog toga što ne čiste ispred objekta i što dostavna vozila blokiraju ionako blokiranu ulicu sa nelegalno parkiranim automobilima. Jedina dobra stvar sa njima je što je praktično i blizu ako obavljaš dnevne kupovine. Doduše skupe ko ðavo.

Gledajte ovu zelenu gradnju u Dimitrija Tucovića, skroz realan render sa sve ovim zelenilom i drvećem umesto bandera na razdelnom ostrvu koje je 3-4 metra široko i Amazon je. hahahah

Jel ima neko da se razume u materijale prikazane na ovom sajtu ---, jel kvalitetna gradnja? Jel mozda poznat izvodjac ili investitor?

Zna li neko sta se dogadja u situaciji kada grad odradi da ce se na vasoj parceli graditi javna ustanova (skola)?

Drugaru je u Batajnici na parceli planirana skola ali to je jos iz 2016 i nista se ne dogadja. Zbog toga mu naravno nije dozvoljena gradnja ali se nista drugo ne dogadja.

To se pojavilo u sluzbenom listu Grada Beograda - Година LX Број 71

Zna li neko sta se dogadja u situaciji kada grad odradi da ce se na vasoj parceli graditi javna ustanova (skola)?

Drugaru je u Batajnici na parceli planirana skola ali to je jos iz 2016 i nista se ne dogadja. Zbog toga mu naravno nije dozvoljena gradnja ali se nista drugo ne dogadja.

To se pojavilo u sluzbenom listu Grada Beograda - Година LX Број 71
Треба да се одради експропријација али то ће радити тек кад им се дигне (значи свети никад)

Може ја мислим да се види нека шема то да се прода држави пре процеса

Vrh