Šta je novo?

Razni projekti

20250430_150121.jpg

20250430_145832.jpg

20250430_145955.jpg

20250430_145947.jpg

Da li imate neke informacije o zgradi u Juznom bulevaru koju gradi Magna real estate.. koja je cena kvadrata otprilike i ono što mi je simptomatično da je završetak radova (useljenje) april 2025 godine?

kompleks_tehnicom__1_040425_tw1024.jpg

Kod stadiona FK Zvezdara pocela izgradnja Stambenog kompleksa kazu da ima 70 Stanova

Kazu da su poceli pretprodaju stanova i da su cene od 3000eura /m2 + pdv koja je jos mali period posle ce cene ici gore i placanje im je na 5 rata prate se situacije gradnje.

Sajt: www.z1residence.com

Sa oglasa:

Predstavljamo vam jedinstvenu priliku da postanete vlasnik stana u novogradnji na ekskluzivnoj lokaciji - **Z1 RESIDENCE**Zvezdarska šuma, ulica Ljubice Luković.
Uživajte u savremenom dizajnu i visokokvalitetnim materijalima koji osiguravaju vaš komfor i zadovoljstvo svaki dan. Zamislite buđenje uz cvrkut ptica i prelepe šumske pejzaže, a sve to na samo nekoliko koraka od gradskog jezgra.
Zašto baš ovaj stan?
- Prostrane i svetle sobe koje odišu toplinom i udobnošću
- Prelepi balkoni s pogledom na prirodnu oazu
- Blizina škola, vrtića, prodavnica i drugih ključnih sadržaja
- Sigurnosna vrata
- Aluminijumska stolarija i roletnama na elektro motorni pogon
- Hrastov parket
- Keramika I Klase
- Sanitarije I Klase
- Toplotna pumpa
- Elektro Kotao
- Klima
- Lift
- Video Nadzor
- Garazno mesto
- Povracaj PDV-a

Idealan za porodice koje tragaju za savršenim mestom za život, kao i za sve koji žele svoj mir i spokoj blizu svih gradskih dešavanja.
Nemojte propustiti ovu priliku!**
Zakoračite u svoj novi dom već danas. Kontaktirajte nas odmah kako biste saznali više informacija i rezervisali obilazak. Vaš savršen dom čeka na vas!
*Budite korak bliže svom domu iz snova.**
Rok zavrsetka objekta April 2027 godine
2 D1.jpg
4 D2.jpg
11 L7.jpg
13 L8.jpg
14 D8.jpg

Pozdrav ljudi,

Kupujem prvi stan i zagrizao sam za jedan u zgradi koja ce biti poslovno-stambena, od kojih su prva dva sprata poslovnog, i naredna tri stambenog tipa.
Zgrada je blizu završetka (rok je avgust), a po rečima investitora od 1. septembra bi u prizemlju trebali da uđu Lilly i Maxi. Puno bi mi značilo da čujem što više sugestija i mišljenja jer nemam sa kime da se iskreno posavetujem. Unapred hvala!

😁
Pozdrav ljudi,

Kupujem prvi stan i zagrizao sam za jedan u zgradi koja ce biti poslovno-stambena, od kojih su prva dva sprata poslovnog, i naredna tri stambenog tipa.
Zgrada je blizu završetka (rok je avgust), a po rečima investitora od 1. septembra bi u prizemlju trebali da uđu Lilly i Maxi. Puno bi mi značilo da čujem što više sugestija i mišljenja jer nemam sa kime da se iskreno posavetujem. Unapred hvala!
Pozdrav.

Dodaj samo šta je to oko čega imaš dilemu ili pitanja... ?

😁

Pozdrav.

Dodaj samo šta je to oko čega imaš dilemu ili pitanja... ?
Pozdrav @Bender Rodriguez

Pre svega, najveća dilema mi je to što je ostalo nekoliko neprodatih stanova u manjim kvadraturama, do 50m2, od ukupnih 16 stanova u zgradi, a cena je u istom rangu kao i širem okruženju zgrade. Koliko god to nekome zvučalo banalno i smešno, nakon par meseci konstantnog traženja, to je jedini primer na koji sam naišao gde je na 2/3 meseca do useljenja ostalo tih manjih stanova, te mi to izaziva neku sumnju. Planirani završetak zgrade je bio decembar 2024, ali sam svestan da je praksa da se rokovi probijaju i mnogo duže od toga. Pored ovoga, pitanja koja bih imao za bilo koga na forumu jeste kakva su njihova iskustva življenja u poslovno stambenim zgradama, da li to smatraju kao pozitivno/negativno i generalno na šta bih trebao posebno da obratim pažnju prilikom kupovine novogradnje.

Zavisi kako je pre svega resen pristup dostavnim vozilima i kuda se ista vrši buka ujutro kad se zareda par dostavnih kamiona parkiranje ispred garaže ulaza itd .Da čudno što su mu ostali ti manji stanovi

Ne znam. Živim u zgradi sa Maxijem...i muku mučimo i šaljemo im stalno dopise i upozorenja zbog toga što ne čiste ispred objekta i što dostavna vozila blokiraju ionako blokiranu ulicu sa nelegalno parkiranim automobilima. Jedina dobra stvar sa njima je što je praktično i blizu ako obavljaš dnevne kupovine. Doduše skupe ko ðavo.

Gledajte ovu zelenu gradnju u Dimitrija Tucovića, skroz realan render sa sve ovim zelenilom i drvećem umesto bandera na razdelnom ostrvu koje je 3-4 metra široko i Amazon je. hahahah

Jel ima neko da se razume u materijale prikazane na ovom sajtu ---, jel kvalitetna gradnja? Jel mozda poznat izvodjac ili investitor?

Vrh