Šta je novo?

Razni projekti

Zna li neko sta se dogadja u situaciji kada grad odradi da ce se na vasoj parceli graditi javna ustanova (skola)?

Drugaru je u Batajnici na parceli planirana skola ali to je jos iz 2016 i nista se ne dogadja. Zbog toga mu naravno nije dozvoljena gradnja ali se nista drugo ne dogadja.

To se pojavilo u sluzbenom listu Grada Beograda - Година LX Број 71
Nažalost ništa. Bukvalno si zaglavljen jer tako sam upoznao ženu sa Lekinog brda gde 50 godina čekaju da se preko njene parcele gradi UMP.

To zvuci fantasticno - Moze zgrada znaci da krene da se zida pa neka unuci resavaju problem.

20250521_140427.jpg

Ima li neki novi projekwt pa da ce bit 2030 gotov samo da je malo jeftiniji ;)

Zna li neko nesto o projektu u Borci iza shopping centra? Imaju li gde katalozi da se pogledaju i skice. Tesko se dolazi do kontakta na net nista ne mogu naci.

Budalaština. Ja sam divlje stavii prozore na susednu parcelu i sada tu ne sme niko da gradi…
Ovo nisu na divlje stavljeni prozori, originalni projekat iz 1962. godine je u pitanju. Zgrada je simetrična, i ima identične prozore sa te i suprotne strane zgrade ka Čegarskoj ulici.

1748244916869.png

Dal se tih 6 m racuna od svake parcele po 3 ili svaka parcela mora da da svojih 6 m

Ima li neko preporuku za lokaciju / gradnju za kupovinu manjeg stana do 90k evra cene, ako je to u Beogradu uopste postalo moguce uraditi?

Malo previsoko, ali mnogo bilje od onoga što su gradili prekoputa:

Vrh