meni nije jasna iskreno vizura tih investitora...to je kao da ja vozim opel korsu staru 10 godina i želim da je prodam za 20 hiljada eur...čoveče, budimo svesni onoga što nudimo, imamo, čime raspolažemo i ponašajmo se u skladu sa time...to barem ne bi trebalo da je teško. ova lokaciju max 3000 sa pdvAD Residence? Poceli su da se reklamiraju jos prosle godine, cena prava sitnica 3300-3600 bez pdv-a...
Kakva transformacija, neverovatno! Kad bi svaki investitor u novogradnju ovako uticao na svoje okruženje, grad bi se u veoma kratkom roku preporodio.Косте Стојановића
Pogledajte prilog 215682Pogledajte prilog 215683
Санираји и оно чудо до ње.
Pogledajte prilog 215684
Па добро, није ни то мало. Много инвеститори исфушере и зграду коју зидају, а минималан број уреди нешто ван тога. Ја много ценим када неко уради бар мало више од онога шта мора или на шта је принуђен.Isprsili se za 2 fasade ili samo pod pomogli komšije da brže dogovore sredjivanje fasada
kakvo ruglo, uzas
Ako bi trebao da kupim stan u BG ovo bi bio moj prvi zbor.Косте Стојановића
Pogledajte prilog 215682Pogledajte prilog 215683
Санираји и оно чудо до ње.
Pogledajte prilog 215684
Znači biće pogled sa terase na groblje, a cena pretpostavljamo 4hilj po kvadratu..
Da, zgrada je odlična samo je taj tumorčić kvari. Kad ga jednom uočiš, posle privlači pogled i samo njega gledaš. Otkud uopšte ideja za tako nešto? Šta se njime dobija?Заправо врло пристојна новоградња са одмереним елементима неокласике. Да су ограде још мало сведенијег дизајна, да су светиљке декоративне расвете у белој боји (и на бољој позицији, ове ће да буде превише нападно) и да нема овај стаклени туморчић на повученом спрату било би 10/10.
Kad sam bio dete drugar je živeo u zgradi sa pogledom na novo groblje. Uvek sam se pitao kako može neko tu da stanuje. Al sam ovako mator shvatio da je to najbolja pozicija, tu neće nikad da nikne zgradurina koja će ti zakloniti sunce.Znači biće pogled sa terase na groblje, a cena pretpostavljamo 4hilj po kvadratu..
Nemam nikakve informacije o graditelju, ali drugarica živi u Dunavskim kapijama gde joj isto spavaća ima prozor ka svetlarniku. Ima dosta mana:Pozdrav,
Zainteresovan sam za jednu zgradu na Neimaru, gde ovaj insvestitor gradi nize zgrade do 4 sprata. Video sam na sajtu da imaju dosta projekata iza sebe, ali nisam nasao nikoga licnog da pitam o kvalitetu izradnje, postovanju dogovora i slicno. Takodje cena je OK za Vracar, ali me brine sto su stanovi poprilicno izduzeni, i jedna strana ima terasu i pogled, a u spavacoj sobi se nalaze prozori ka SVETLARNIKU (do sada nisam upoznat bio sa tim pojmom, i zanima me vasa iskustva). Takodje, daje 10% popusta za avansne kupce i rezervaciju od 5000€, da li je standard generalno kod investitora? Takodje, rezervacije krece usakoro, a placa se pri pocetku izgreadnje sto je prolece sledece godine.
Pozdrav i Hvala na odgovorima