Ejpril O'Nil
Novice
- Učlanjen(a)
- 25.10.2024.
- Pohvaljen
- 0
Harmony Mirijevo.. Da li neko zna nešto više o ovom projektu? Mislim da su u pitanju manje zgrade, ukupno 48 stanova..
Pozdrav, nazalost ima, a vidim da niko ne pise o ovom projektu…Pozdrav, da li ima nekog da je kupio stan u kompleksu Branko Pesic? Hvala!
Bilo je spada nego mafiju ne zanima arhitektura.Крунска 66
Нажалост креће рушење , али таква у какво су је стање довели, није јој било спаса.
Биће П+2 + повучени. Заштићена целина и блок, али видећемо шта ће на крају да измајмунишу.
Pogledajte prilog 219699Pogledajte prilog 219700Pogledajte prilog 219701
U toku je pretprodaja i cene su promotivne, a krecu se od 2850e. Zgrada bas fino izgleda ali dosta stanova(bar ono sto sam ja video od ponude) je bez terase. Tacnije imaju onaj open concept gde je maltene ceo zid u staklu pa se to otvara i bude kao lodja. Sto moze kul da izgleda.Ne znam da li je ranije diskutovano, vidim da mi izlazi na instagramu danas cesto reklama za ovaj projekat:
BluePoint Residences | Novogradnja Zemun
Dobrodošli u BluePoint Residences, poslovno-stambeni kompleks smešten u mirnom, a izuzetno pristupačnom delu opštine Zemun na idealnoj lokaciji.bluepoint.scordiaproperties.rs
Novogradnja u tosinom bunaru , Bluepoint Residences
Po meni svaka cast sto na renderu stavljaju trenutno stanje a ne blanko kockice ili sumu kao drugi investitori:U toku je pretprodaja i cene su promotivne, a krecu se od 2850e. Zgrada bas fino izgleda ali dosta stanova(bar ono sto sam ja video od ponude) je bez terase. Tacnije imaju onaj open concept gde je maltene ceo zid u staklu pa se to otvara i bude kao lodja. Sto moze kul da izgleda.
Po usvojenom planu regulacije predviđeno je proširenje skadarske na 1+1:Da li ce sa ovim Skadarska konacno postati dvosmerna? Po renderu je oni ovde prosiruju. Doduse i Tosin bunar je ovde prosiren.
Otvorena je ova tema odavnoIzgleda da krece projekat Jakub Kuburovic
PMC INŽENJERING - KOMPLEKS JAKUB KUBUROVIC ZEMUN
Dobio sam mail danas da ocekuju dobijanje gradjevinske dozvole (raspitivao sam se pre mislim 4 godine)
@Igor da li treba otvoriti novu temu?
Odvratno. Paradigma drustva, bolesti i bahatluka.
Za stanje ove kuće je kriv samo vlasnik ili vlasnici. Dobro razumem koljete se na sudu, ali koji je problem da kuća bude održavana. I kako je došlo do toga da postane sklonište za beskućnike?Крунска 66
Нажалост креће рушење , али таква у какво су је стање довели, није јој било спаса.
Биће П+2 + повучени. Заштићена целина и блок, али видећемо шта ће на крају да измајмунишу.
Pogledajte prilog 219699Pogledajte prilog 219700Pogledajte prilog 219701
Mislim da postoji već otvorena temaIzgleda da krece projekat Jakub Kuburovic
PMC INŽENJERING - KOMPLEKS JAKUB KUBUROVIC ZEMUN
Dobio sam mail danas da ocekuju dobijanje gradjevinske dozvole (raspitivao sam se pre mislim 4 godine)
@Igor da li treba otvoriti novu temu?