Poenta je da se ljudi ovde bave glupostima dok ćute kao mutavi kada se rade mnogo gore stvari u Beogradu. Usleg opšteg srozavanja društva, grada, institucija, naroda... i novih abominaicja koje su postale norme, došao sam do stupnja da mi vrišti za izgled zgrada koje se grade u Beogradu. Već su mi mnogo bitnije dimenzije, propisi, infrastruktura, kvaltitet, saobraćaj itd. A ljudi ovde seku vene zbog staklene kocke okružene drugim kockama iste visine. Većina njih neće ni reč progovoriti kada se na forum okači fotka ili reportaža neke nove predimenzonirane ili nelegalne bljuvotine, a neki će se čak i radovati jer ''gradnja Beograda iznad svega''. Pa evo gradnje Beograda, eto, gradi se ulica, popunjavaju se prazne ili orunule parcele. Ispade da sad ni to ne valja. Valjda ljudi misle da će investitori em da poštuju propise i planove em još da pucaju pare na fensi dizajn i ukrase. Oće, zabole ih. XD
Između dva zla - 1) ružnih zgrada i 2) ne-ružnih zgrada koje su neodržive na duge staze, sa sve Beogradom... uvek radije biram ovo prvo.
U ružnom gradu mogu da živim. Bez uživanja, ali bar mogu da živim. U gradu koji usled podivljale manite gradnje puca po šavovima u svakom pogledu, ne mogu.