Babyaardvark
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 19.08.2013.
- Pohvaljen
- 1.670
Ne vide se fotografijeЗемун, Новоградска
Кордунашка
Црногорска
Првомајска
Раде Кончара
Скопљанска
Ne vide se fotografijeЗемун, Новоградска
Кордунашка
Црногорска
Првомајска
Раде Кончара
Скопљанска
Земун, НовоградскаNe vide se fotografije
Земун, Новоградска
Da Zemun nije ceo na ledu i klizište ta bi imala 10 spratova i ne bi izgledala nimalo "istorično".Ne mogu da verujem da je ovo nova zgrada! Ovako treba da izlega taj istoricizam u Beogradu! Bravo!
Koncept ovoga je meni licno sjajan, podseca na blok 72 u Mileve Maric Ajnstajn, steta sto se ne napravi jos neko ovakvo full naselje negde blizu ove lokacije, ali naravno da bude pristupacnije malo sto se tice novca za nas obicne gradjane.Ново насеље код Галенике
за војску, полиција и БИА, за њих 500 евра м2
Znači, može povoljno kad se hoće
Ima li neko info kako napreduje Square Residence?Koncept ovoga je meni licno sjajan, podseca na blok 72 u Mileve Maric Ajnstajn, steta sto se ne napravi jos neko ovakvo full naselje negde blizu ove lokacije, ali naravno da bude pristupacnije malo sto se tice novca za nas obicne gradjane.
Preko puta se gradi Square Residence koji podseca na ovakav neki tip gradnje, naravno na manjem prostoru. Velika je zgrada, steta sto je samo jedna zgrada, moglo bi celo naselje da se napravi tu pored, bukvalno dva slicna koncepta naselja jedno preko puta drugog, sto mislim da ce se i desiti u nekoj buducnosti, posto su pored samo njive.
Može povoljno kad razliku plaćaju poreski obveznici (čitaj: svi mi). Ovo se ne bi isplatilo bilo kojem investitoru po trenutnim tržisnim cenama zemljišta, materijala, i radne snage.
Pre 3-4 meseca je bila samo rupa, a pre par nedelja sam prolazio pored, poceli su da dizu stubove uvis, ulice okolo se uveliko kopaju. Nisam strucan, ali bih rekao da napreduju dobro.Ima li neko info kako napreduje Square Residence?
Da celo ovo naselje je lepo osmišljeno, biće to još bolje kad drveće izraste, ali im je težak promašaj što nisu napravili bilo kakav komercijalni prostor u prizemlju.
Pa tako i treba da se radi, jedino što im je ciljna grupa ovde skroz pogrešna i birana iz političkih razloga, ovde se malo radi na rešavanju stambenog pitanja mnogih ugroženih grupa,