SRBO
Advanced
"лек постоји"
Не.Da li u prizemlju zgrada postoji prostor predviđen za lokale?
Немам појма, знам да су имали право да купе станове по повлашћеној цени 500 евра м2.A što se pripadnici milicije, za koje je građeno naselje, nisu pobunili?
Ne covek je napisao za policiju, a za vojsku da je bila neka rang lista. Medjutim i za vojsku je bila ista situacija i delili su se stanovi samo odabranima sa dobrom dojavom. Sada su za drugu fazu formirali neku rang listu koja ce nositi 50 posto tezine prema bodovima, a drugih 50 posto ce opet ciniti brzina prijavljivanja. Mislim cirkus, kakva brzina, pa to nema nigde osim u cirkusu zvanom Srbija.Sve sam to skapirao nakon objavljenog posta, ako si ga pažljivo pročitao, jer sam tada video post @Dzigi Bau , koji je objasnio isto to što si i ti.
Pa ok, simuliraju ratne uslove i ovako su uvek spremni Ne treba ih previse razmaziti.Изграђено је насеље за снаге безбедности код Галенике,
има 1.000 станова и неколико хиљада, становника,
али нема ниједан локал, ниједну продавницу, пекару, пиљару, апотеку, дисконт пића, трафику...не може да, се купи ни флашица воде, ни хлеб, ни бар једна жвака, ништа, за сваку ситницу морају на Галенику унутар насеља, у плану је Лидл, али ко зна, кад ће то бити
Pogledajte prilog 147182
Неко држи вучјака или белгијског овчара, нисам добро видео, у кавезу поред паркинга
Pogledajte prilog 147183
Iako nam je standard trenutno "ćuti moglo je i gore", realno fasade susednih zgrada, ma čitavog fronta ove ulice, su u baš lošem stanju. Kada bi one bile popravljene, zgrada bi se fino uklopila - nije rugoba. Lično, ne vidim neku poentu u vraćanju tih nekih starijih stilova zarad estetike, pogotovo ne ako će biti kao ona s*nja na Vračaru.U Bulevaru despota Stefana
Pogledajte prilog 147520