Dzigi Bau
Advanced
- Učlanjen(a)
- 25.05.2018.
- Pohvaljen
- 12.088
Мени ово не изгледа уопште лоше осим степеништа и боље се уклопила ту него на пример она стара грдосија преко пута.
ugao T. Bunara i Pariske komuneБлок 6, где је то тачно?
Ozoneresidence
Ozoneresidence - Savršeno mesto za sve ljubitelje prirode i komfornog života, na kome dan počinje pogledom na zelenilo...ozoneresidence.rs
https://maps.app.goo.gl/8yq2KBdjJ4s21tcz8 Evo gde će tačno biti Ozone zgrade. Trenutno se cene kreću oko 3600-3700 sa PDVom što je poprilično jaka cena za to okruženje. Nažalost koliko sam čuo država je odustala od uređivanje tog kraja, tako da je pitanje kako će izgledati u budućnosti okolina tog projekta i sama infrastruktura. Projekat kao projekat deluje lepo.Блок 6, где је то тачно?
Ozoneresidence
Ozoneresidence - Savršeno mesto za sve ljubitelje prirode i komfornog života, na kome dan počinje pogledom na zelenilo...ozoneresidence.rs
Cool samo da doda Stepu koja je sve pokrenula, Voždovac se intezivno menja, nešto mi se čini da će da naprave prvo treći pa onda prvu liniju metroa i onda idemo Trosarina na 5k
Bice jos jedan snimak sa detaljnijim prikazom i ostalim projektima prvom prilikom kad ugrabim vreme!Cool samo da doda Stepu koja je sve pokrenula, Voždovac se intezivno menja, nešto mi se čini da će da naprave prvo treći pa onda prvu liniju metroa i onda idemo Trosarina na 5k
Vrlo intezivno ide veliki projekat u Kumodraskoj, od najave oko Trasnporta još ništa, čak i Karic i onaj njegov glasonoša se ućutali…čekamo sa zgradom Verana da vidimo šta će biti, M-Invest provodi kraju još jednu zgradu …
Блок 6, где је то тачно?
Ozoneresidence
ugao T. Bunara i Pariske komune
https://maps.app.goo.gl/8yq2KBdjJ4s21tcz8 Evo gde će tačno biti Ozone zgrade. Trenutno se cene kreću oko 3600-3700 sa PDVom što je poprilično jaka cena za to okruženje. Nažalost koliko sam čuo država je odustala od uređivanje tog kraja, tako da je pitanje kako će izgledati u budućnosti okolina tog projekta i sama infrastruktura. Projekat kao projekat deluje lepo.