Гага » Čet Okt 29, 2020 2:52 am[/url]":dj6rhsb8]
@Диего, ево овако, а и неколико пута сам о томе писао на другим темама. Да ти прво поставим ортофото снимак тог дела блока 65, а на њему сам ти означио три плаца на којима ће се још градити.
Стамбено насеље "Белим башта", како ће се званично звати, почиње јако брзо да се гради.
Тај плац који спомињеш је приватан и ту су четири власника и она пословна зграда је њихова која је у закупу од стране неколико предузећа, пет или шест, што производних што сервисних. Тај плац је цео ограђен жицом и кроз њега не може више да се пролази, као некада. За неких годину и нешто, значи негде 2022. би требало да се та зграда сруши и да се ту крене са градњом. Чак су ти приватни власници заинтересовани за инвестирање у некретнине на том плацу, барем је један од њих био-власник оне печењаре, али је пре неких годину дана преминуо. Значи до године коју сам навео, све остаје како и јесте, ако се у међувремену нешто не промени.
Највећи плац који сам означио, је од тог "Авионског града", и ту они треба да граде још једну пословну зграду, као и ове остале које су саградили. Значи руши се онај постојећи салон подова, царинско сместиште и паркинг (ионако је њихов, који дају у закуп). Ту задњу зграду у низу би требало да почну да граде негде током 2022.године, јер постојећу зграду коју сад г/раде, преко пута Ексинг зграде и оне телевизије, ће бити завршена 19. децембра 2021.године, тако барем пише на грађевинској табли
viewtopic.php?f=20&t=323&start=1300#p774266
То би било то, значи поглед ће ти бити мање-више затворен са те стране. Па иначе у целом том блоку су погледи из зграда "комшији у тањир" :mrgreen: . Надам се да сам помогао, колико толико